pfffffff

Aileden
iyide arkadaşlar adam reklamımızı yapmamış gelen herkez çalar kendi yerine de koyar
reklan lazım reklam extraokk

bence 10 degre itemlerin hepsi birbirinden igrenc hic iyi dizayn edilmemis cabucak yapalimda bitsin gibi bi hawasi war hepsinin 8 degree itemler cok daha guzel

EXC123 demiş ki:
bence 10 degre itemlerin hepsi birbirinden igrenc hic iyi dizayn edilmemis cabucak yapalimda bitsin gibi bi hawasi war hepsinin 8 degree itemler cok daha guzel
katılmıorum her degrede ayrı bi dizayn stili war 8dgreler goz kamastırıcı gbiydi 9 gelcek kırmızı kırmızı ama silahlar sade! bunlar cok yırtıcı bi gorunumu war begendm sahsen!

pfffffff

Aileden
yakında chineseyi yok edecekler diye korkmaya başladım ben

git gide knightonline a benzedi bu oyun

aslında warya chineese den blader olcaksın 90 lv olcaksın su armorlardan alcaksın accesory fln ama üstünde accesryy hersey dail her sey sosun +12 olcak offf süper olur hunter olsan 20 thiefi kolaylıklar yatırırsın dşünsene vl 90 elinde sosun +12 blade we sosun +12 shield btn skillerde acık armorlarda +12 sosun offff kralı gelse bi wursa anca 10 wurur walla süper kardeş emeklerine saalık çok saol extrabeer ayrıca btn herseyde armorlar we silahlarda 8 tane yani bütün blueler olcak anaaaam agzımın suyu aktı walla :lolmuch: bide herseyde armoarlında silah we kalkanında 8 tane blue olcak yani bütün blueler olak süper olur tekrar saol elazıglee

pfffffff

Aileden
huyunuz kurusun ben olsam kazanınca 6 dagreye düşürürüm itemimi adamları rezil etmek için :lolmuch:

bu arada media pk2 artık işlem yapamıyor diye duydum...

tarafımdan kalıcı mevkisine tasınmıstır... :lolmuch:

ElazigLee demiş ki:

Cok haklısın.. Chinese skıllerı buffları harıtalar maplar grafik acısından bnm gordum en ii şeylerdi fakat EURP. ıle ılgılı herşey sacma ve cok basıtce croosbow un knock down yapması gıbı Exclamation sadece Heavy armor guzel :lolmuch: Oyun böyle giderse KO cular bızde özenılolar dıe dalga gecmeye başlıcak bıle

dR.NooB demiş ki:
ElazigLee demiş ki:

Cok haklısın.. Chinese skıllerı buffları harıtalar maplar grafik acısından bnm gordum en ii şeylerdi fakat EURP. ıle ılgılı herşey sacma ve cok basıtce croosbow un knock down yapması gıbı Exclamation sadece Heavy armor guzel :lolmuch: Oyun böyle giderse KO cular bızde özenılolar dıe dalga gecmeye başlıcak bıle
çoktan başladılar bile haklılarda europa nerdeyse tamamen knghtla aynı

Yukarı Alt