Kim girdi la bende inş. 12.00 da girmeyi planlıyorum.WildKing demiş ki:oha millet oyuna girdi ben daha 1part bile indiremedim ya olaya bak 1tane ındırıyordum 1anda 1kb ye düştü kapadım şimdi baştan açtım :S
omg ne ara indirdinSarkoLata demiş ki:Valla dedikleri herşeyi yapmışlar SXlarge pot yok water 2. defa checke girdi kasıyordum ^^
Nerde oturuyosun sen Japonya falanmı ?SarkoLata demiş ki:Valla dedikleri herşeyi yapmışlar SXlarge pot yok water 2. defa checke girdi kasıyordum ^^
rar halindebunyo demiş ki:Ohaa Yha Gercekten Bende 12 qibi qirRim Galiba.. Bu Torrentden İndirince İndirdiqin Masaüstündemi oLuoR nasIl oLuoR bi aydınLatırmıSınız
indirmen imkansız premium varsa bişey diyemiyceğimSarkoLata demiş ki:Valla dedikleri herşeyi yapmışlar SXlarge pot yok water 2. defa checke girdi kasıyordum ^^
SxLarge potun gelmeyeceğini zaten Ra'da söylemişti bize oyundan bi kare atarmısınSarkoLata demiş ki:Valla dedikleri herşeyi yapmışlar SXlarge pot yok water 2. defa checke girdi kasıyordum ^^
Bilgisayarım - Kullanıcılılar - Kullanıcı adın işte herneyse - Karşıdan yüklemeler . Buraya yükleniyor yani ben windows 7 kullanıyorum bende öylebunyo demiş ki:Yha Cambaz Snn Msn Ne Aqa Burdan OlmuoR oRdan Sorarım Seny de yormaym Hem Özelden SöleyebilrSnn..
bunyo demiş ki:cambaz öLe oLcakta Nereye qeLcek onu SoRuoRm Ben.. Masaüstümü![]()
Haklısın Yiqit waLLa bende qireym Bi Ben Pr0xy22 eski Th3Miqrop yha yiit bana guildin grop chat yada snn msn verebilrmisin özelden kımseye acılamıom delirceMmMmMmMmWildKing demiş ki:abicim BUNE YAAAAAAAAA milet indirmiş oyunda bende hala 3saat kaldı diyor kabız olucam yemınle sınırden terledim bi banyoya gırm