torrentten indirirsen 2sini birden tek partmış gibi indiriyor Zaten ama indirince part 1 part 2 ayrı partlar oluyor
Ordan nasıl indircez ben şimdi direk part1e tıkladım indirmeye başladım o bitince2ye geçiçem ama geçe indirmesi için toorrentten nasıl öğrenirsem çok güzel olur sana zahmet pray:
hocam

http://uploading.com/files/53m3dbd8/s.torrent/ burdan torrentini indir sonra utorrent programını kur indirdiğin dosyayı 2 kere tıkla otomatıkmen 2 part birden ınmeye başlıyacaktır tek part halinde

utorrent direkt link

http://download.utorrent.com/2.0.3/utorrent.exe

camba bunun % artıkcca yukleyiceqim zamandamı artıo %20 de 1:40 saat di sımdı %35 2:10 dk :dance:

memobjk007 demiş ki:
Torrent King Bişeymiş yaw en az normalin 2 katı hızla iniyo :))
fazla yoğun olmadığı zaman 940 lara kadar çıkıyordum bide birden fazla kişi indirdiği için malum speed düşüyor

Teşekkürler Cambaz Snn Msn ney Kardeş Yha Ordan Konusalım Senide YoruOz Burdan yha verırmsıın ?

Oyun süper olmuş lan cıkasım gelmedi Oyun müziği deişti
1) teleport fiyatları : heryere 200k !! HAY ALLAHIM BUNE !
2) Yeni atlar geldi
3) 11 dg Lucky powderin tanesi 10m ! lanet olsun
4) Oyun berbat bi durumda herkezin başı saolsun.

Aldığım bilğiler bunlar geçmiş olsun daral:

cambaz738 demiş ki:
memobjk007 demiş ki:
Torrent King Bişeymiş yaw en az normalin 2 katı hızla iniyo :))
fazla yoğun olmadığı zaman 940 lara kadar çıkıyordum bide birden fazla kişi indirdiği için malum speed düşüyor
Dediğini yaptım indiriyordum durdurdum sildim sonra tekrar part1e tıkladım direk toorrenta geçer dedim ama olmadı açtı site yoğun yazıyor summer2: şimdi yoğunluğun geçmesini mi beklicem geçti diyelim ben indir diyince direk toorent çalışcak dimi of ne kadar soru sordum :lol:

Yukarı Alt