umutsuzluk anında böyle haberler 10 numara oluyorMopneet demiş ki:Oyundayım. ^^
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
umutsuzluk anında böyle haberler 10 numara oluyorMopneet demiş ki:Oyundayım. ^^
- Resim Silinmiş.
hocamtorrentten indirirsen 2sini birden tek partmış gibi indiriyor Zaten ama indirince part 1 part 2 ayrı partlar oluyor
Ordan nasıl indircez ben şimdi direk part1e tıkladım indirmeye başladım o bitince2ye geçiçem ama geçe indirmesi için toorrentten nasıl öğrenirsem çok güzel olur sana zahmet![]()
download hızı değiştiği için zaman sürekli oynuyorbunyo demiş ki:camba bunun % artıkcca yukleyiceqim zamandamı artıo %20 de 1:40 saat di sımdı %35 2:10 dk![]()
fazla yoğun olmadığı zaman 940 lara kadar çıkıyordum bide birden fazla kişi indirdiği için malum speed düşüyormemobjk007 demiş ki:Torrent King Bişeymiş yaw en az normalin 2 katı hızla iniyo :))
Dediğini yaptım indiriyordum durdurdum sildim sonra tekrar part1e tıkladım direk toorrenta geçer dedim ama olmadı açtı site yoğun yazıyorcambaz738 demiş ki:fazla yoğun olmadığı zaman 940 lara kadar çıkıyordum bide birden fazla kişi indirdiği için malum speed düşüyormemobjk007 demiş ki:Torrent King Bişeymiş yaw en az normalin 2 katı hızla iniyo :))
türkiye için tüm indirme linkleri dolu diyorxsunx demiş ki:We are sorry, but all downloading slots for your country are busy. böyle yazıyor![]()
Edebilirsin.memobjk007 demiş ki:Bide bu indirme işlemini durdursam yarın devam edermi ? (Torrent)![]()
![]()