101+8+9 Nova item kıran oldumu Advance düştümü ?? B düşme ihtimali varmı acaba şansımızı artık nova kırarak denicez som sun kalmadı serverda.
![]() |
%50 mi bu oran nasıl ortaya çıktı ?MainMagic demiş ki:nova +5 den B çıkma ihtimali %50.+8, +9 dan çıkma ihtimali daha fazladır herhalde
Senin kırdığın 10 degree mi yoksa 11 miydi ? Nova silah+7 üstü kırmayı deniyen yokmu arkadaslar ? bol immolu bitane denk getirsem basıp kırıcam ilk iş ama bulamıyorum bitürlü. harp rod ne olursa artık.xplayer demiş ki:valla o oranı bilemem wariorumda ha bot vardı +6 advli fb herseyi %100 bluelerin la cıkınca parcaladm bclas verdi onun icin fb yapıp kırmayı dene eger degersizse degerli bisiyse en az +7 fln yap oyle parcala ama bluelere dikkat et %100 olması iicn ugras cünkü guildden bikac arkadas 10 dg +3fb item yapıp kırdırdıklarında bclas cıktıgını gördüm o sekilde eline nova üstüne nova itemler yaptı halada yapıo![]()
Normal itemlerde şans olabilir fakat sox itemlerde şans olduğuna inanmıyorum ben. Som+5 kirinca kesin B çıkarken daha aşşa bir item kırıldığında A çıkıyor. Sun lardan kesin B çıkıyor. Mantığı şöyle kuruyorum ben Sos +5 demekse ve som+5 den B çıkıyorsa kesin. Toplamda itemin en aşşa +15 olması gerekir demektir. Sos iteme +10 basıp kırıldığında B çıkması garanti gibi duruyor. Bu durumda önemli olan konu SON itemlerin tam olarak + kaça denk geldiğidir. Eğer +5 ise +10 yapmak gerekir itemi ki +10 basıyorsam zaten B ye ihtiyacım yok demektirkaos77 demiş ki:sos mon sun nova ıtemlerden kesın cıkıyor + olmasa bllu olmasa bıle a cıkıyor, biraz bluu olması b cıkma şansı yapıyor hiç + sı olmayan 4 bllu lu itemden b cıkdıgınıda gordum, buna rağmen +11 ve +9 normal ıtem kırdım a cıkdı tamamen şans bence
Peki magic pop dan çıkan sunları kırdıran varmı ? bazıları diyorki 4 tane elemet veriyor her birinden 1 adet adv bırakın stone bile vermiyor diyorlar .Kıran varmı acaba elimde 2 tane magic pop malı sun varkaos77 demiş ki:sos mon sun nova ıtemlerden kesın cıkıyor + olmasa bllu olmasa bıle a cıkıyor, biraz bluu olması b cıkma şansı yapıyor hiç + sı olmayan 4 bllu lu itemden b cıkdıgınıda gordum, buna rağmen +11 ve +9 normal ıtem kırdım a cıkdı tamamen şans bence
ToucHMyBody demiş ki:Peki magic pop dan çıkan sunları kırdıran varmı ? bazıları diyorki 4 tane elemet veriyor her birinden 1 adet adv bırakın stone bile vermiyor diyorlar .Kıran varmı acaba elimde 2 tane magic pop malı sun varkaos77 demiş ki:sos mon sun nova ıtemlerden kesın cıkıyor + olmasa bllu olmasa bıle a cıkıyor, biraz bluu olması b cıkma şansı yapıyor hiç + sı olmayan 4 bllu lu itemden b cıkdıgınıda gordum, buna rağmen +11 ve +9 normal ıtem kırdım a cıkdı tamamen şans bence10d
Ps: Normal B class wepon ve shiled bulunmuyor yada ben hiç görmedim.Yani söyle bir düşüncem var novalar normal itemlere göre daha zor + basılıyor.Basit bir örnek vereyim.11 tane immortal yedim nova staffım +8 den yukarı çıkmadı.Ama novayı +8 yapıp patlatana kadar 3 tane +9 staff yaptım with out :) yaktığım ve kaybettiğim 2h ve staffların haddi hesabı yok tabi xD Bu yüzden normal itemlere abartılı plus yapmasınlar diye çıkmıyor olabilir.Yada +15 bi item kırdırmak gerekirYadaaaaaaaaaaa silkroad normal b class adv wepon elixerleri koymayı unuttu
Şaşırmam yani
![]()
ioriYagami demiş ki:ToucHMyBody demiş ki:Peki magic pop dan çıkan sunları kırdıran varmı ? bazıları diyorki 4 tane elemet veriyor her birinden 1 adet adv bırakın stone bile vermiyor diyorlar .Kıran varmı acaba elimde 2 tane magic pop malı sun varkaos77 demiş ki:sos mon sun nova ıtemlerden kesın cıkıyor + olmasa bllu olmasa bıle a cıkıyor, biraz bluu olması b cıkma şansı yapıyor hiç + sı olmayan 4 bllu lu itemden b cıkdıgınıda gordum, buna rağmen +11 ve +9 normal ıtem kırdım a cıkdı tamamen şans bence10d
Ps: Normal B class wepon ve shiled bulunmuyor yada ben hiç görmedim.Yani söyle bir düşüncem var novalar normal itemlere göre daha zor + basılıyor.Basit bir örnek vereyim.11 tane immortal yedim nova staffım +8 den yukarı çıkmadı.Ama novayı +8 yapıp patlatana kadar 3 tane +9 staff yaptım with out :) yaktığım ve kaybettiğim 2h ve staffların haddi hesabı yok tabi xD Bu yüzden normal itemlere abartılı plus yapmasınlar diye çıkmıyor olabilir.Yada +15 bi item kırdırmak gerekirYadaaaaaaaaaaa silkroad normal b class adv wepon elixerleri koymayı unuttu
Şaşırmam yani
![]()
Magic pop itemler parçalanamıyor diye biliyorum account bound olduğu için. Normal B class Weapon gördüm bizim serverda basan vardı. Nerden çıktığını bilmiyorum. arkadaş 98+9 fb xbow kırdı ama ondan da A cikti. Nova parçalayan arkadaşlar deneyimlerini burda paylaşırsa daha kolay çözüme gideriz gibi geliyor.
nova hariç herşeyi kırdım vede eminim söylediklerimdeioriYagami demiş ki:Normal itemlerde şans olabilir fakat sox itemlerde şans olduğuna inanmıyorum ben. Som+5 kirinca kesin B çıkarken daha aşşa bir item kırıldığında A çıkıyor. Sun lardan kesin B çıkıyor. Mantığı şöyle kuruyorum ben Sos +5 demekse ve som+5 den B çıkıyorsa kesin. Toplamda itemin en aşşa +15 olması gerekir demektir. Sos iteme +10 basıp kırıldığında B çıkması garanti gibi duruyor. Bu durumda önemli olan konu SON itemlerin tam olarak + kaça denk geldiğidir. Eğer +5 ise +10 yapmak gerekir itemi ki +10 basıyorsam zaten B ye ihtiyacım yok demektirkaos77 demiş ki:sos mon sun nova ıtemlerden kesın cıkıyor + olmasa bllu olmasa bıle a cıkıyor, biraz bluu olması b cıkma şansı yapıyor hiç + sı olmayan 4 bllu lu itemden b cıkdıgınıda gordum, buna rağmen +11 ve +9 normal ıtem kırdım a cıkdı tamamen şans bence![]()
whanque demiş ki:ioriYagami demiş ki:nova hariç herşeyi kırdım vede eminim söylediklerimdekaos77 demiş ki:
sos dan +100 olsa bile a düşer
somdan +0 olsa bile b düşer (test ettim bizzat)
sun +0 olsa bile b düşer
nova hiç denemedim bence fb +5 yap kır harp falan düşerse bizide bilgilendir lütfen :)
emin olmak icin önce birazda arastırma yapwhanque demiş ki:nova hariç herşeyi kırdım vede eminim söylediklerimdeioriYagami demiş ki:Normal itemlerde şans olabilir fakat sox itemlerde şans olduğuna inanmıyorum ben. Som+5 kirinca kesin B çıkarken daha aşşa bir item kırıldığında A çıkıyor. Sun lardan kesin B çıkıyor. Mantığı şöyle kuruyorum ben Sos +5 demekse ve som+5 den B çıkıyorsa kesin. Toplamda itemin en aşşa +15 olması gerekir demektir. Sos iteme +10 basıp kırıldığında B çıkması garanti gibi duruyor. Bu durumda önemli olan konu SON itemlerin tam olarak + kaça denk geldiğidir. Eğer +5 ise +10 yapmak gerekir itemi ki +10 basıyorsam zaten B ye ihtiyacım yok demektirkaos77 demiş ki:sos mon sun nova ıtemlerden kesın cıkıyor + olmasa bllu olmasa bıle a cıkıyor, biraz bluu olması b cıkma şansı yapıyor hiç + sı olmayan 4 bllu lu itemden b cıkdıgınıda gordum, buna rağmen +11 ve +9 normal ıtem kırdım a cıkdı tamamen şans bence![]()
sos dan +100 olsa bile a düşer
somdan +0 olsa bile b düşer (test ettim bizzat)
sun +0 olsa bile b düşer
nova hiç denemedim bence fb +5 yap kır harp falan düşerse bizide bilgilendir lütfen :)