- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
Sbot veya Phbot'tan en az biri çalışacaktır diye düşünüyorum.Süper elle kasacaz ilk başta o zaman botsuz. Daha sonradan çıkarma ihtimalleri var mı peki botu ? İlerleyen zamanlarda sadece oyunun içindeki kendi botu ?
Paralı botlar çalışıyor o zaman...Sbot veya Phbot'tan en az biri çalışacaktır diye düşünüyorum.
Evet çalışacaktır.Paralı botlar çalışıyor o zaman...
Bunu söylemek zor bence eğer uyumlu sürümünü çıkartırlarsa çalışır ama önemseyip çıkartacaklarını zannetmiyorum pek.Evet çalışacaktır.
Ben de çok oynayan olacağını düşündüğüm için önemseyip çıkartacaklarını düşünmüştümBunu söylemek zor bence eğer uyumlu sürümünü çıkartırlarsa çalışır ama önemseyip çıkartacaklarını zannetmiyorum pek.
Sbotta hata , item gitme , id pw çalınma yok heralde ? güzel bir bot ayarlarlar kendilerinin yasal kabul ettikleri...Bota karışmıyoruz, isteyen botla girsin demeye getirmişler. Bu yüzden bence sbot ile uyumlu olacak![]()
Ustad 2008 den bu yana ilk mesajini atmak icin mi bekledinBu siteye 2008 de üye olmuştum private reklamlarını kaldırdıkları haberi gelince bi girip bakayım dedim kendimi 10 sene öncede buldum çok güzel olmuş