BlackPearl'da gitti :)
![]() |
Bu mailin bu konu ile ve bu sektör ile ve hepsini geçtim bu olaylarla bir milyon yakınlığı yok. İnsanlara şaka yapmana lüzum yok anlatabiliyormuyum. Yok eğer kore diline hakim değilim öyle sandım diyorsan aç telefonu korede yaşayan biri var yanımda sana çevirisini yapsın ücretsiz. Acil şirketinin temsilcilerine bu maili göster inşaat işi ile ilgili yazmışlar sana.
Napcaz şimcik ?En kötü ihtimali ileteyim SİLKROAD Olur SilkRaytherşey devam eder.Saçma sapan bir adım.Ne yaparlarsa yapsınlar engellemeyezler.Türkiye'de hak talep edebilmeleri için Türkiye ofislerinin olması gerekir.Yazılım'a telif uygulatamıyacakları için Görsel tasarımlara telif uygulatırlar.Ondanda birşey çıkmaz.Herkez yoluna devam eder
![]()
Napcaz şimcik ?
Ahahhah aynen hep senle benim yüzümden oldu bunlar ))))Ne yapacuk yardırmaya devamHerkez'in Sro Server'i olacak diye kampanya yapıp sponsorlu gömdüydüm facebook'a bunu gördüler korktular ondan böyle birşey oldu ben biliyorum...
Bu konudan bir şey çıkacak olsaydı , metin2 pvpler biterdi. Türkiye de çalışanları bile var , zamanında çok uğraştılar ama bitiremediler. Büyük silkroad sahipleriyle uğraşırlar 1-2 ay sonra bırakırlar.En kötü ihtimali ileteyim SİLKROAD Olur SilkRaytherşey devam eder.Saçma sapan bir adım.Ne yaparlarsa yapsınlar engellemeyezler.Türkiye'de hak talep edebilmeleri için Türkiye ofislerinin olması gerekir.Yazılım'a telif uygulatamıyacakları için Görsel tasarımlara telif uygulatırlar.Ondanda birşey çıkmaz.Herkez yoluna devam eder
![]()
Bence bırakmazlar isro bitcek yoksaBu konudan bir şey çıkacak olsaydı , metin2 pvpler biterdi. Türkiye de çalışanları bile var , zamanında çok uğraştılar ama bitiremediler. Büyük silkroad sahipleriyle uğraşırlar 1-2 ay sonra bırakırlar.
Ya sen photoshop görsellerimizi çalmaya devam etsene. Ne şaka yapacağım ?Bu mailin bu konu ile ve bu sektör ile ve hepsini geçtim bu olaylarla bir milyon yakınlığı yok. İnsanlara şaka yapmana lüzum yok anlatabiliyormuyum. Yok eğer kore diline hakim değilim öyle sandım diyorsan aç telefonu korede yaşayan biri var yanımda sana çevirisini yapsın ücretsiz. Acil şirketinin temsilcilerine bu maili göster inşaat işi ile ilgili yazmışlar sana.![]()
Haddini bil haddini bugüne kadar bannerlerinizi tasarımlarınızı bana yaptırdınız ukalalık yapma. Git aliye sor kime bu lafı dediğini hasan burda azımı açtırma sakın sakın bana bulaşma çok büyük hata yaparsın. O 400 liramın üzerine yattınız sesim çıkmadı birde burda utanmadan bunu yazma Milleti kandırmışsın inşaat işi için mail gelmiş milleti burda kandırıyon. Siz hep böyle düzenbazmısınız ? Herkes biliyor benim bu konuda nekadar profesyonel olduğumu görsellmiş oyun içinden çekilen bir resmi kullanmışım googlede bir sürü manzara resmi var sro ile ilgili aklın sıra bir pay biçme ve bunuda ekle sizden çalıcak kadar küçülmedim senin hiçbir grafikerin grafiker değil benim yanımda ezilme daha fazla. Eğer abartısan öyle ss ler yığarımki sosyal medyadan altından kalkamazsın. Ayrıca sizin kapak fotolarınıza kadar yaptım bunları forumda psdlerini paylaşırım müsait zamanımda hiç merak etme yanlış taşa balta vurma bu lafı başkalarına söyle. Bu sektörde açık ve net srolab ve srodesign sadece çalmadı ve özenti olmadı. Ayrıca yalandı düzenbaz adam bana birtane sitemde sizden çaldığım birşey göster yada yaptığım siteyi şimdi bak hemen şimdi kapıcam aklında nasıl buna laf sokarım kurtulurum rezil olmaktan düşüncesiyle bunu yazdığınıda herkes biliyor.Ya sen photoshop görsellerimizi çalmaya devam etsene. Ne şaka yapacağım ?
Çalıntı görseli kullanarak yaptın buna para vermeyiz dedik ve yaptığın görseli kullanmadın.Haddini bil haddini bugüne kadar bannerlerinizi tasarımlarınızı bana yaptırdınız ukalalık yapma. Git aliye sor kime bu lafı dediğini hasan burda azımı açtırma sakın sakın bana bulaşma çok büyük hata yaparsın. O 400 liramın üzerine yattınız sesim çıkmadı birde burda utanmadan bunu yazma Milleti kandırmışsın inşaat işi için mail gelmiş milleti burda kandırıyon. Siz hep böyle düzenbazmısınız ? Herkes biliyor benim bu konuda nekadar profesyonel olduğumu görsellmiş oyun içinden çekilen bir resmi kullanmışım googlede bir sürü manzara resmi var sro ile ilgili aklın sıra bir pay biçme ve bunuda ekle sizden çalıcak kadar küçülmedim senin hiçbir grafikerin grafiker değil benim yanımda ezilme daha fazla. Eğer abartısan öyle ss ler yığarımki sosyal medyadan altından kalkamazsın.
Dostum sen nasıl bir yalancısın size yaptığım bannerları 3 ay kullandınız o silkroad listesi olan hakanın baktığı siteye yaptığım logonunda psdsini az sonra koyuyorum bekle. O size değer vermeden yaptığım dandik bannerları bile kullandınız. Herşeyi geçtim burda yalan söyleme. Para vermeyiz demediniz at ss bu lafı dediğin ss at bana şimdi ben özür dilicem bırakıcam bu işi hadi bekliyorum yalancı hasan ? Ama ben atarım nezaman ödeme gelcek diyorum şuan biraz beklemede kalsın tasarımların hepsini verme ben yazcam dedi ali. Bana bak tamamen rezil olma burda karşımda konuşcak bir seviye değilsin sen. Hee bu arada o senin bana attığın resim yokmu bekle bekle iyicene rezil ol ekliyim istersen bana çaldığın dediğin şeyi ? Her oyunda şuan job temple unqlerinin resmi kullanıyor herkes. Bunun tasarımla alakası ne bir png resim anubis isis resmi yok neymiş bize ait o resim. Seni orda bozmadan tamam sorun değil afişden kaldırırım o görseli dedimmi demedimmi. Burda gelip laf cambazlığı yapma tüm alem sizin ne halt olduğunuzu biliyor...Çalıntı görseli kullanarak yaptın buna para vermeyiz dedik ve yaptığın görseli kullanmadın.
Ben senin görseli çaldığını sana söyledim mesaj attım kaldıracağım dedin kaldirmadin.
Yollanmış olan mailde sponsor şirketlerin içerisinde inşaat şirketi olduğu söyleniyor bunu yanındaki Kore dili bilen arkadaşına sorabilirsin ve ek olarak mail’i biz gönderdik güzel kardeşim.
Adini bilmiyorum Erhandi sanırım düzenbazlık yaptıysak kanıtla bu foruma birdaha girmeyeyim ama ben senin çaldığın görselleri ortaya çıkarınca sende bu sektörü bırakacaksın ve herkesin karşısında benden özür dileyeceksin ?
Hadi aç o kapattığın Facebook sayfanı atalım buraya konuşmamızı.
Dostum sen nasıl bir yalancısın size yaptığım bannerları 3 ay kullandınız o silkroad listesi olan hakanın baktığı siteye yaptığım logonunda psdsini az sonra koyuyorum bekle. O size değer vermeden yaptığım dandik bannerları bile kullandınız. Herşeyi geçtim burda yalan söyleme. Para vermeyiz demediniz at ss bu lafı dediğin ss at bana şimdi ben özür dilicem bırakıcam bu işi hadi bekliyorum yalancı hasan ? Ama ben atarım nezaman ödeme gelcek diyorum şuan biraz beklemede kalsın tasarımların hepsini verme ben yazcam dedi ali. Bana bak tamamen rezil olma burda karşımda konuşcak bir seviye değilsin sen. Hee bu arada o senin bana attığın resim yokmu bekle bekle iyicene rezil ol ekliyim istersen bana çaldığın dediğin şeyi ? Her oyunda şuan job temple unqlerinin resmi kullanıyor herkes. Bunun tasarımla alakası ne bir png resim anubis isis resmi yok neymiş bize ait o resim. Seni orda bozmadan tamam sorun değil afişden kaldırırım o görseli dedimmi demedimmi. Burda gelip laf cambazlığı yapma tüm alem sizin ne halt olduğunuzu biliyor...
Hasan ümit abi diyosun beni sevse şuan burda olmazdım gravity onun için daha değerli diye bende arkamı dönüp geldim benim sözüm açıktır. Ve düşmanımda yoktur.. Herkesi severim ama burda gelip insanları kandırmana lüzum yok. Yine tehtitlere başladınız ağlat beni o halde ? Sektörde en mütevazi insanlardan biriyim bu konuşmana bak bana bile bunu diyosan düşünemiyorum halini. Bu arada skypeden senin tasarımları gördüm çok başarılısın diyordunuz ali diyordu iş işden geçincemi ben amatör oldum senelerdir bu sektördeyim. Kalp kırıp insanları hor görme hee bu arada bne profesyonelim ama sektörü bildiğim için diyorum bunu yoksa benden bırak beni kat kat iyileri var ama farkında değiller. hüseyin brahim örnek hayal güçleri benden çok ilerde sadece benim farkım ileri derece cs bilmem ama onlardaki yetenekde bende yok..Benimle tartışmak istiyorsan skype adresim Alivedynasty ümit abin seni çok kolluyor ama ağlatırım hepinizi daha önceden buna tanık oldunuz cok fena ağlatırım haberin olsun.
Seviyene inmeyeceğim tanıyan tanır aklını basına al yüzün varsa buyur skype adresim oradan ilerleyelim.
Çaldığın görseli de atsana Erhan hadiHasan ümit abi diyosun beni sevse şuan burda olmazdım gravity onun için daha değerli diye bende arkamı dönüp geldim benim sözüm açıktır. Ve düşmanımda yoktur.. Herkesi severim ama burda gelip insanları kandırmana lüzum yok. Yine tehtitlere başladınız ağlat beni o halde ? Sektörde en mütevazi insanlardan biriyim bu konuşmana bak bana bile bunu diyosan düşünemiyorum halini. Bu arada skypeden senin tasarımları gördüm çok başarılısın diyordunuz ali diyordu iş işden geçincemi ben amatör oldum senelerdir bu sektördeyim. Kalp kırıp insanları hor görme hee bu arada bne profesyonelim ama sektörü bildiğim için diyorum bunu yoksa benden bırak beni kat kat iyileri var ama farkında değiller. hüseyin brahim örnek hayal güçleri benden çok ilerde sadece benim farkım ileri derece cs bilmem ama onlardaki yetenekde bende yok..
Bu arada benle türkçemde dolayı dalga geçtiniz ben türkçeyi turkiyede öğrendim doğuştan burda öğrenmedim o yüzden dalga geçebilirsiniz herzamanki gibi.
Yazık çok yazık.. yükledim bunun benim tasarımlarımla alakası ne ? ??? Müşteri googleden bulur bana bunları kullan afişimde bu resimleri der kullanırım. Sen geldin bu resim bana ait dedin lütfen psdsini paylaşırmısın yoksa daha büyük rezil edicek bunun asıl sahibi bırak yorum atıyim diyo sizin eski grafikcinizmiş banlamışsınız forumdan.Çaldığın görseli de atsana Erhan hadi