![]() |
Ağlama paylaşıyorum.Yazık çok yazık.. yükledim bunun benim tasarımlarımla alakası ne ? ??? Müşteri googleden bulur bana bunları kullan afişimde bu resimleri der kullanırım. Sen geldin bu resim bana ait dedin lütfen psdsini paylaşırmısın yoksa daha büyük rezil edicek bunun asıl sahibi bırak yorum atıyim diyo.
Alakasız saçma bir yere gitti konu sen sana ben bana iyi forumlar. Görevim sebebi ile fazla ileri gidemiyorum sende uzatma bende uzatmıyim bitsin.Ağlama paylaşıyorum.
Code Online 110 Cap First Time Achievement System&Job Based~Grand Openning 27.08.2016
Server bana aitti bilgine.
Adam zaten hepsine telif atmıştır çoktan , pek kaçış yolu yok.Haftasonu sebebiyle birçok sayfanın kapanma işlemi askıya alınmış olmalı pazartesiden itibaren bir çok silkroad sayfası kapatılacaktır muhtemelen,kapatılmasını engellemek istiyorsanız sayfanızı yayından kaldırmanızı öneririm.Bir kere şikayet yediğinizde telif atan kişi şikayeti kaldırana kadar açılmıyor ki bu da imkansız gözüküyor.
isroda proff pek satmıyor herhaldezamanlaması aklımı kurcaladı neden şimdi? bunun üzerinde dursakta dışarıya kapalı bir firma bu soru kenrada kalacak merakımı gideremicem
facebook çalışanlarıda eski silkroadçulardan demekkifacebook'a , nasıl ikna oldularsa artık...
Hocam party bufflar basıldığında. Chin olduğunu düşün sun +7 silah basıyorsun zerk basıyorsun. Vurduğun dmg 100 :Ben eşitliliği severim 90 olsun Avrupalı olsun. Ne kadar çok build o kadar stratejik düşünce.
Bunun yanı sıra Silkroad K-2 3D motoru ile şuan piyasadaki bütün MMPORG ları patates gibi haşlıyor çıtır çıtır böyle Mc Donald's'taki gibi.
Oyuncusu inaktif olduğu için grafikleri hard modda ön plana çıkamıyor.
Joymax gözüm de 16 yaşında ki ergen kız, ayrıldığı erkek arkadaşının sosyal hesabını şikayet ettirir ya, hah işte o![]()
“We are watching Private Servers”
-Daziunda
O kız 7 sene sonra unuturdu ama Joymax unutmamış 7 sene sonra aklına geldiJoymax gözüm de 16 yaşında ki ergen kız, ayrıldığı erkek arkadaşının sosyal hesabını şikayet ettirir ya, hah işte o![]()