Son 10 yılda yaptığı en iyi şey olabilir.8 li party olayıda yok. max 1-2 chara gırıyorlar. mıllet herkez onlıne cok hoşuma gitti . ezık slotlar full bandıtler tıgerler cakıler falan full kasıyor mıllet :))
![]() |
Son 10 yılda yaptığı en iyi şey olabilir.8 li party olayıda yok. max 1-2 chara gırıyorlar. mıllet herkez onlıne cok hoşuma gitti . ezık slotlar full bandıtler tıgerler cakıler falan full kasıyor mıllet :))
7/24 nasıl kasıyorsunuz ? sarj sistemi yok mu?serverda 5. günüm 7/24 kasıyorum pre pet avatar bastım . bow char actım 58 suan lvlım . beyler hemen baslayın server full slotlar full. . kasılcak yer bulamıyorum . E ye basınca 5-6 sayfa party sayfası cıkıyor .ltp pt de tek basınıza da kasabılırsınız görevler cok iyi exp verıyor .party yapmaya mecbur değilsiziniz tek basınıza cok guzel exp gelıo ltp + görevler ile . muhabbet sohbet de güzel. cogunluk TÜRK. güzel server. kıme pm atsan bısı sorsan mutlaka cevap verıyolar . eski oyuncular cok var. kımısı xıan dan kımsıı greeceden oasısden .
bakın sroyu ılk oynayanlardanım aynı eskısı gıbı hıssettiryor. mesela ezıksın lvl atlıyosun bu bıle zevk verıyor yanı .
arkadaslar jcplanete destek olaalım eskı srocular olarak .belki oyun daha iyi yerlere gelebilir.
Dostum kasılmama yardımcı olabilir misinşarj sistemi var ama şöyle bi durum var şehre ısınlanıp oyuna girip cıkarsan fulleniyor(relog). herkez yapabılıyor. bot otomatık yapıyor.
suan 71 lvlım 7/24 bota devam. görevler cok ıyı exp verıyor . baslamak ısteyenler baslasın mutlaka. ban muhabbeti var 50 silk atın chara kullanmayın hiçbirşey olmaz.
eski srocu olarak söylüyorum bunları . başlayın :))))
Hocam peki sbot kullanıyorsan ip verebilir misin?vaktım yok ınankı :) görev yap yetıyor fazlasıyla
Yeni serverlarda sadece level sınırı olduğundan her taraf açık. Aeolus ta şuan 100 cap ama egy itemler var mesela satıyor millet 110 geldiği zaman kullanmaya başlayacaklar.90 cap serverda 10dg itemler ilginç.
Malesef sağlamaz.Selam dostlar bir sorum olacak benim başka bir serverda plus premiumum kalmış oynamadığım zamanlarda almışım, o premiumu bastığım taktirde xian'a da giriş önceliği sağlar mı acaba