Yeni sistemde 12dgden sonraki itemlere + basarken +1de bile itemin kaybolma ihtimali var o yüzden silk ile bir eşya alıyorsun sürekli onunla basıyorsun falan saçma olay pay2win bile bunun yanında hiç kalır.

![]() |
Yeni sistemde 12dgden sonraki itemlere + basarken +1de bile itemin kaybolma ihtimali var o yüzden silk ile bir eşya alıyorsun sürekli onunla basıyorsun falan saçma olay pay2win bile bunun yanında hiç kalır.
Evet, Silkroad Online bu adresten indirebilirsiniz.Peki oyunun orijinalini indirip mi giricez ?
Farklı bir klasör oluşturup öyle dene ikinci charı açmayı büyük ihtimalle olacaktır.Arkadaşlar xian da oynuyorum vip bronze var, bottan sadece bir çar açabiliyorum
Olmuyor malesef server da bır çar açmaya ızın var galıba. S bottan multicllienti işratledğim zaman oyun açılmıyorFarklı bir klasör oluşturup öyle dene ikinci charı açmayı büyük ihtimalle olacaktır.
Silkroad Online bu adresten mi indirdiniz?Merhabalar,
Silkroad sitesinden client indirdim ve oyunu sorunsuz kurdum. Ancak Xian server çıkmıyor. Onun yerine Korece yazılı abuk subuk isimli yerler çıkıyor.
Xian serverında oynamak için ne yapmam gerekiyor?
Evet vermiş olduğunuz linkten indirdim. İsimleri çok garip derecede anlamsız olan Kore bayraklı sunucular çıkıyor sadece.Silkroad Online bu adresten mi indirdiniz?
Verdiğim link doğru nasıl bir sorun yaşıyorsun fotoğraf atar mısın?Evet vermiş olduğunuz linkten indirdim. İsimleri çok garip derecede anlamsız olan Kore bayraklı sunucular çıkıyor sadece.
Şuanda farklı bir bilgisayar başındayım ama burada test ediyorum kısa süre içerisinde. Bilgilendiririm.Verdiğim link doğru nasıl bir sorun yaşıyorsun fotoğraf atar mısın?
Dun baktiysan joymax hacklenmisti.Şuanda farklı bir bilgisayar başındayım ama burada test ediyorum kısa süre içerisinde. Bilgilendiririm.
Edited:
Her hangi bir problem yok. Sorunsuz çalışıyor. İlginiz için teşekkür ederim.
Evet dün 23:00 - 00:30 arasında bakmıştımDun baktiysan joymax hacklenmisti.
Sorunu çözmekten kasıtları sadece server isimlerini geri düzeltmek olmuştur eminim.Eki Görüntüle 32060
konuyu bildirdiğimizde sorun çözüldü diye geri bildirim aldım -.- ama çözülmemiştir bence![]()
aynen öyle bakalım akşam nolcak sw isimleriSorunu çözmekten kasıtları sadece server isimlerini geri düzeltmek olmuştur eminim.