- Resim Silinmiş.
Süper 😎
Zıplama Skill'inden 1 SS
· 25 Yanıt · 9.6K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
S
SuperNaturaL
⭐ 18y
Çok güzel bir skille benziyor 😎
B
Black Rain
⭐ 19y
Harika ! 😄
Süperman gibi olmuşun 😄
Çok basit görünmüyormu sizce :S knight online'danda beter :S
metin2 ye benziyor ^^
PS: bknz: Ruhunuz cok dusuk 😁
kodan beter düşünemiyorum 😁
bencede kodan beter baska oyun göremiom
nice xD
Çok güzel bir skille benziyor 8)
KO'ya laf yok, ondan beter olamaz hiç bi oyun...
ps:ruhunuz çok düşük 😁 😁 😁
ps:ruhunuz çok düşük 😁 😁 😁
Güzel skill 😄
metin2 ye benziyor ^^
☕
metin2 gibi olmasın da. 7 yaşındaki çocuk oynuyor yahu oyunu. öyle bir oyundan ne bekleyebilirsiniz ki?
Oyundan izlenimim grafiği düşük seviyede fakat oyun geneli çok iyi bence kavimler falan skilide beğendim.
S
SingleCleric
⭐ 19y
oyunun resimlerine bakıp aldanmayın oyunun içi ayrı bir dünya bot felan yok hile hurda yok fazla karışık değil en önemlisi her saate 1 kavim savaşları var 😄 bu savaşlar süper 10-19 arası 20-29 arası .... böle böle gidior süper bir oyun bnce ayrıca o skillde süper ama sıfırlama kağıdım olsa skilleri sıfırlaıp açmıcam o skili 😄
oyunun resimlerine bakıp aldanmayın oyunun içi ayrı bir dünya bot felan yok hile hurda yok fazla karışık değil en önemlisi her saate 1 kavim savaşları var 😄 bu savaşlar süper 10-19 arası 20-29 arası .... böle böle gidior süper bir oyun bnce ayrıca o skillde süper ama sıfırlama kağıdım olsa skilleri sıfırlaıp açmıcam o skili :D
yakında hile hurda çıkar ayrıca ne kadar karışık oyun o kadar güzel oyun
S
SingleCleric
⭐ 19y
çıksa ne oalcakki hem anlaşılması kolay ama karakter yapılandırması zor bi olay statlar nasıl verilcek o sana kalmış ondan dolayı heyecanlı oluyor hem hile çıakrsa bi şekilde iptal ederler heralde
bencede kodan beter baska oyun göremiom
Ko'ya kurban ol lan sen
Ko'ya kurban ol lan sen
anladım oyununa toz kondurmuyorsun, ama bu mesajın hiç hoş durmuyor 🎭
ne derse desinler, saygıyı elden düşürmemek gerek
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
132 + SS Devil +15 weapon , 15+5 VE üstü set li char alınır( Sade SS devil de olur) WTS 84 LVL SS NUKER + 69 LVL SS NUKER. İKİSİ BERABER 300 LİRA CHAR SS DEVİL FLAG 5 MALE 134 LWL INT SPEAR JOB 120 THİEF ZERK FULL WTT S DEVİL SS DEVİL FLAG 9 PM MEEE ss yarısması dewam ediyorsa yeni bi ss var elimde gayet güze Muthis SS'Ler BunLar ! [ SS Yarismasi icin ]