Icerige atla
Extraloob

__ZiGeTWaR__

· 14 Yanıt · 4.1K görüntüleme
C
CanaKKaLE OP ⭐ 19y
70+ eu veya çin alımlar yapılacaktır.... kale savaşlarına katılmak için tamamen güçlenmeyi beklioruz sizde bizlere destek vermek ii dostluklar kurmak isterseniz _KuTLuaY_020 pm atın herkese ii oyunlar kahvekeyfi
14 Yanıt
O
Ooo_C4_ooO ⭐ 19y

70+ eu veya çin alımlar yapılacaktır.... kale savaşlarına katılmak için tamamen güçlenmeyi beklioruz sizde bizlere destek vermek ii dostluklar kurmak isterseniz _KuTLuaY_020 pm atın herkese ii oyunlar kahvekeyfi

Beni Alırmısın extrabeer ben bitane kasıyom dostum Mr. Green
K
kahpehayat ⭐ 19y
dostluk ve arkadaslıgın tek adresi puahah reklam gibi oldu evet bende bu guılde geçtim inş kale bizim diorum yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliorum...
K
kahpehayat ⭐ 19y
evet arkadaslar ZiGeTWaR guıldine alımlar devam edio her geçen gün dahada güçlenioruz alımlarda devam edio bana pm atarak (_kahpehayat_) guılde girebilirsiniz hepinizxi bekliorumm.. extraokk

4eveR_ZiGeTWaR_ headbang2ft9 headbang2ft9
1
1989 ⭐ 18y
kahpehayat nasılsın
1
1989 ⭐ 18y
evet arkadaslar ZiGeTWaR guıldine alımlar devam edio her geçen gün dahada güçlenioruz alımlarda devam edio bana pm atarak (_kahpehayat_) guılde girebilirsiniz hepinizxi bekliorumm.. ?!!!!!!!

4eveR_ZiGeTWaR_ ?!!!!!!. ?!!!!!!.

Kale Savası Ne Zaman K4NK4
S
sorale ⭐ 19y
konu acarken büyük harf kullanmayın dikkat cekmek için böle yapmanıza gerek yok
8 harflik bi konu acmışsın başlık ta 2 harf küçük kurnazlık yok ❗
P
Presence ⭐ 19y
ya bi gidin arkadaşım güçlenmenizide gördük kaleyi unutun artık o serwerda turklerden hayır gelmez söliim

zatren bundan kaç ay önce aynısı diodunuz gene fıs boşverin o kale lunedan çıkmaz çıksa bile turklerin olmaz ?!!!!!!!
K
kahpehayat ⭐ 19y
ya bi gidin arkadaşım güçlenmenizide gördük kaleyi unutun artık o serwerda turklerden hayır gelmez söliim

zatren bundan kaç ay önce aynısı diodunuz gene fıs boşverin o kale lunedan çıkmaz çıksa bile turklerin olmaz ?!!!!!!!

1-Nereye gidelim
2-Kaleyi alırız almayız kimsei ilgilenmdirmez
3-çok biliosanız kendiniz alın
4-sen türklerden umudunu kesmişsin artık snn için olay bitmiş saygım var
5-Selametle !!
B
bannedddd ⭐ 19y

Lütfen biraz sakin ol. Bu bir guild ismidir. Ters çevirip yazacak halleri yok ya. Olduğu gibi yazmışlar. Ne bu şiddet? 🙄

Ayrıca Hercules bölümü altında açılan tüm konularda tartışma çıkarıyorsunuz arkadaşlar. Biz burada boşuna durmuyoruz. Hiçbir uyarıyı dikkate almıyorsunuz. İlla uygulayalım mı? Yavaş yavaş bu topicte alevleniyor lütfen uzatmayın.
C
CanaKKaLE OP ⭐ 19y
Guild ismini yanlş mı yazayım yani arkadaşım...
M
merto.s ⭐ 19y

Lütfen biraz sakin ol. Bu bir guild ismidir. Ters çevirip yazacak halleri yok ya. Olduğu gibi yazmışlar. Ne bu şiddet? 🙄

Ayrıca Hercules bölümü altında açılan tüm konularda tartışma çıkarıyorsunuz arkadaşlar. Biz burada boşuna durmuyoruz. Hiçbir uyarıyı dikkate almıyorsunuz. İlla uygulayalım mı? Yavaş yavaş bu topicte alevleniyor lütfen uzatmayın.

Burası Hercules 😉

Alışırsın Yakında 😆
_
__SaYKo__ ⭐ 17y

Guildin ismi .
S
stylerkan ⭐ 17y
selam kadir abi basarılar dilerim ben erkan 😊 yakında yuksek lv le gelicem karsına merak etme 😊;)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: