70+ eu veya çin alımlar yapılacaktır.... kale savaşlarına katılmak için tamamen güçlenmeyi beklioruz sizde bizlere destek vermek ii dostluklar kurmak isterseniz _KuTLuaY_020 pm atın herkese ii oyunlar kahvekeyfi
__ZiGeTWaR__
· 14 Yanıt · 4.1K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
O
Ooo_C4_ooO
⭐ 19y
70+ eu veya çin alımlar yapılacaktır.... kale savaşlarına katılmak için tamamen güçlenmeyi beklioruz sizde bizlere destek vermek ii dostluklar kurmak isterseniz _KuTLuaY_020 pm atın herkese ii oyunlar kahvekeyfi
Beni Alırmısın extrabeer ben bitane kasıyom dostum Mr. Green
K
kahpehayat
⭐ 19y
dostluk ve arkadaslıgın tek adresi puahah reklam gibi oldu evet bende bu guılde geçtim inş kale bizim diorum yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliorum...
K
kahpehayat
⭐ 19y
evet arkadaslar ZiGeTWaR guıldine alımlar devam edio her geçen gün dahada güçlenioruz alımlarda devam edio bana pm atarak (_kahpehayat_) guılde girebilirsiniz hepinizxi bekliorumm.. extraokk
4eveR_ZiGeTWaR_ headbang2ft9 headbang2ft9
4eveR_ZiGeTWaR_ headbang2ft9 headbang2ft9
kahpehayat nasılsın
evet arkadaslar ZiGeTWaR guıldine alımlar devam edio her geçen gün dahada güçlenioruz alımlarda devam edio bana pm atarak (_kahpehayat_) guılde girebilirsiniz hepinizxi bekliorumm.. ?!!!!!!!
4eveR_ZiGeTWaR_ ?!!!!!!. ?!!!!!!.
Kale Savası Ne Zaman K4NK4
konu acarken büyük harf kullanmayın dikkat cekmek için böle yapmanıza gerek yok
8 harflik bi konu acmışsın başlık ta 2 harf küçük kurnazlık yok ❗
ya bi gidin arkadaşım güçlenmenizide gördük kaleyi unutun artık o serwerda turklerden hayır gelmez söliim
zatren bundan kaç ay önce aynısı diodunuz gene fıs boşverin o kale lunedan çıkmaz çıksa bile turklerin olmaz ?!!!!!!!
zatren bundan kaç ay önce aynısı diodunuz gene fıs boşverin o kale lunedan çıkmaz çıksa bile turklerin olmaz ?!!!!!!!
K
kahpehayat
⭐ 19y
ya bi gidin arkadaşım güçlenmenizide gördük kaleyi unutun artık o serwerda turklerden hayır gelmez söliim
1-Nereye gidelim
2-Kaleyi alırız almayız kimsei ilgilenmdirmez
3-çok biliosanız kendiniz alın
4-sen türklerden umudunu kesmişsin artık snn için olay bitmiş saygım var
5-Selametle !!
Lütfen biraz sakin ol. Bu bir guild ismidir. Ters çevirip yazacak halleri yok ya. Olduğu gibi yazmışlar. Ne bu şiddet? 🙄
Ayrıca Hercules bölümü altında açılan tüm konularda tartışma çıkarıyorsunuz arkadaşlar. Biz burada boşuna durmuyoruz. Hiçbir uyarıyı dikkate almıyorsunuz. İlla uygulayalım mı? Yavaş yavaş bu topicte alevleniyor lütfen uzatmayın.
Guild ismini yanlş mı yazayım yani arkadaşım...
Lütfen biraz sakin ol. Bu bir guild ismidir. Ters çevirip yazacak halleri yok ya. Olduğu gibi yazmışlar. Ne bu şiddet? 🙄
Ayrıca Hercules bölümü altında açılan tüm konularda tartışma çıkarıyorsunuz arkadaşlar. Biz burada boşuna durmuyoruz. Hiçbir uyarıyı dikkate almıyorsunuz. İlla uygulayalım mı? Yavaş yavaş bu topicte alevleniyor lütfen uzatmayın.
Burası Hercules 😉
Alışırsın Yakında 😆
Guildin ismi .
selam kadir abi basarılar dilerim ben erkan 😊 yakında yuksek lv le gelicem karsına merak etme 😊;)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap