arkadşlar 70+ eu ve çin arkadşları beklioruz kale sawaşları için guyildin tamamen güçlenmesini bekliyoruz gelmek isteyen warsa _KuTLuaY_020 pm atsın buyurun gelin arkadşlaar popcorn
__ZiGeTWaR__ guildi
· 17 Yanıt · 3.2K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
Hayırlı Olsun Yeni Guildiniz extraokk
M
muratko193
⭐ 19y
Guild Hayırlı Ugurlu Olsunda Cok Yanlıs Dusunmussunuz Bu Kale Savasları Icın Tek Yurek tek Guild Olmanız Lazım Herkes Bole GUild Acarsa Guclu Olmazsınız Neyse Tekrardan Hayırlı Olsun
B
BlackMarshall
⭐ 19y
artık oyuncularının %90ı olduu guildde sabitlenmiş pek fazla kişinin geleceğini sanmıyorum ama inş. istediğin gibi olur hersey extraokk
artık oyuncularının %90ı olduu guildde sabitlenmiş pek fazla kişinin geleceğini sanmıyorum ama inş. istediğin gibi olur hersey extraokk
Aynen Dedigine Katılıyorum Zaten Gelecek Kişilerde Geldi Bence ama Yinede Başarılar extraokk
K
kahpehayat
⭐ 19y
evet bende zigetwar guıldine geçtim zaten biz tek yürek tek güç halindeyiz guıld 72+ ve epey bi kişi var bize katılmak isterseniz banada pm atabilirsiniz inş hayırlı ugurlu olur...
evet bende zigetwar guıldine geçtim zaten biz tek yürek tek güç halindeyiz guıld 72+ ve epey bi kişi var bize katılmak isterseniz banada pm atabilirsiniz inş hayırlı ugurlu olur...
senin olduğun yerde ne hayır nede uğur olur... olsa olsa şer olur... kusura bakm aseni sevmiyorum Very Happy
K
kahpehayat
⭐ 19y
senin olduğun yerde ne hayır nede uğur olur... olsa olsa şer olur... kusura bakm aseni sevmiyorum Very Happy
o senin fikrin zaten bnmde seni sevdiğim söylenemez aLLa aLLa çattık ya..
Tartısmayın Ltfn
Bende Zıgetwardayım guılde suan 10 tane 80 Lw oldu 72 + bır suru var guıld 5 Lw oldu 70+ arkadaslarımızı beklerız ...... pm atacagınız kısıler ------- _KuTLuaY_020 eger afk ıse bana pm atabılırsınız Calyps0 Tskrler
Bende Zıgetwardayım guılde suan 10 tane 80 Lw oldu 72 + bır suru var guıld 5 Lw oldu 70+ arkadaslarımızı beklerız ...... pm atacagınız kısıler ------- _KuTLuaY_020 eger afk ıse bana pm atabılırsınız Calyps0 Tskrler
o senin fikrin zaten bnmde seni sevdiğim söylenemez aLLa aLLa çattık ya..
yok ben önceden çatıcaktımda sana burda bulmuşken bulaşayım dedim... Ama o kadar da tartışmayab değer görmedim... kusura bakma hislerimde yanılmışım
K
kahpehayat
⭐ 19y
4eveR _ZiGeTWaR_ kim ne derse desinn... headbang2ft9 headbang2ft9
Kardeşim Kaç Tane GuiLd Açıyorsun ?
ZİGÖTWER 😊 ii guilddir yaa kimse sevmez ama yinede iidir 😊
ZİGÖTWER 😊 ii guilddir yaa kimse sevmez ama yinede iidir :)
Ayıp be Kardeşim Guildle Dalga Geçme ama Guilde Bulunan bazı Şerefsizlere ne Dersen de Gerisi Boş Adam Olmıyacaklar Toplamışlar 0 / 6 Yaş grubu Aklı Olanları Onlar Her zaman Dogruyu Biliyo Başkaları Bilmiyo ama Guild Laf Yok 👍
bu 50. topic heralde zigetwarla ilgili her siteye girişte bitane daha topic açıosunuz görenlerde koskoca herculeste 1 tane guild var sanır
bu 50. topic heralde zigetwarla ilgili her siteye girişte bitane daha topic açıosunuz görenlerde koskoca herculeste 1 tane guild var sanır
Yani 10 Topic ama Adamlar Bıkmadı Usanmadı Hayla Yeni Topicler Acıyolar Eskilerinden Devam Edin Kirletmeyelim Lütfen 👍
bakbakbak kardeşim sen maL mısın yoksa tipinmi kayık senin o lafı alırım akşam yemeği olarak sana yediririm... tmm mı kendini komik sanıosun ama sipastiğin önde gidenisin arkadaşlar çekemiosunuz bizi işte maL mısınız nesiniz ya .. böle salak salak yorumlar lütfen yapmayın!!!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap