Icerige atla
Extraloob

Zerk Gözükmeme Sorunu - [Çözüm]

· 9 Yanıt · 8.9K görüntüleme
J
JrDaTaBaSe OP ⭐ 15y
Arkadaşlar normal clientten girince oyuna zerk bastığımda görünüyor fakat sbottan girdiğimde zerk basıyor ama mavi yanmıyor, daha doğrusu hiçbir değişiklik yok ama atak artıyor.

Çözüm;
"Enable temporary fix for a crash problem in the game client." kısmında bulunan tiki kaldırıp botu kaydedin ve oyuna yeniden giriş yapın. Sorun çözülmüş olacaktır.
9 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
diğer char normal mi?
J
JrDaTaBaSe OP ⭐ 15y
ikiside aynı ama sorunu çözdum başka arkadaş yardım etti cok saol
F
F4R3R ⭐ 18y
Arkadaş 2 satır daha fazla yazıp çözümü de anlatsaydın ya. Nasıl çözdün?
H
HosenberG ⭐ 19y
“Enable temporary fix for a crash problem in the game client.” gibi bir özelliklik login sayfasında bulunmaktadır.Bu özellik oyundaki bazı özellikleri kapatarak oyun içerisinde karşılaştığınız sık dc yeme sorununu çözmektedir.Bu özelliği aktif ettiğinizde berserker mod animasyonu kullanılsada gözükmeyecektir.Eğer berserk animasyonunu görmek isterseniz bu özelliği deaktif edebilirsiniz.
Y
yukselsum ⭐ 18y
biraz acıklauyıcı olurmusunuz bende zerk i goremiyorum acaba zerk li mi zerk siz mi sıkıntı oluyor
bu sorunu nasıl düzeltiriz paylasırsanız seviniriz üstün körü acıklama yapmayın
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Sbot klasörünüzdeki "botcfg" dosyasının kopyasını alın. Kopyayı not defteri ile açıp "botuser=" ve "botpassword=" kısmının karşısındaki şifre bilgilerinizi silip buraya dosyanın içeriğini kopyalayabilir misiniz?
Mithrandir
Mithrandir ⭐ 19y
Bu mesaj yukselsum rumuzlu uyeden alinti yapildi
biraz acıklauyıcı olurmusunuz bende zerk i goremiyorum acaba zerk li mi zerk siz mi sıkıntı oluyor
bu sorunu nasıl düzeltiriz paylasırsanız seviniriz üstün körü acıklama yapmayın

Bu arkadaşın dediğini uygularsan sorun düzelir.Sbot ID PW ekranında “Enable temporary fix for a crash problem in the game client.” olan işareti kaldır. demek istiyor.

Bu mesaj HosenberG rumuzlu uyeden alinti yapildi
“Enable temporary fix for a crash problem in the game client.” gibi bir özelliklik login sayfasında bulunmaktadır.Bu özellik oyundaki bazı özellikleri kapatarak oyun içerisinde karşılaştığınız sık dc yeme sorununu çözmektedir.Bu özelliği aktif ettiğinizde berserker mod animasyonu kullanılsada gözükmeyecektir.Eğer berserk animasyonunu görmek isterseniz bu özelliği deaktif edebilirsiniz.
Herakross
K
karayell07 ⭐ 11y
kardeş bana bi yardımcı olun lütfen ya s-bot çar kasılırken 5/10dk da bir dc yiyor napmalıyım lütfen bi Yardım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: