Icerige atla
Extraloob

Yvonne Strahovski

· 16 Yanıt · 1.7K görüntüleme
A
arveleson OP ⭐ 17y
Uzun süredir başlıyacak yeni dizi arıyordum ve bügün okuduğum bir yazı ile kendimden geçtim. Chuck'tan tanıdığımız sarah yani Yvonne Strahovski Dexter'ın 7. sezonu için anlaşmış. 1Ekim'de 7. sezonu başlıycak. O zamana kadar 6sezonu bitirmem lazım. Varmı 720P torrent linki falan olan atsın indirelim hemen. 🍺

16 Yanıt
F
frityus ⭐ 17y
Adam ağır aylak ağır işsiz ağır asosyal ne diyim 😄
A
Autumn ⭐ 17y
Çok ama çok ama çok üzüldüm görünce belki bir gün Chuck geri döner 😞
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Çok ama çok ama çok üzüldüm görünce belki bir gün Chuck geri döner :(

+1 sadnessla1
A
arveleson OP ⭐ 17y
Adam ağır aylak ağır işsiz ağır asosyal ne diyim :D

La herkes dizi izliyor ben türk dizilerini sevmiyorum o yüzden yabancı dizi izliyorum. Hayır bide dinime küfreden müslüman olsa 😄

Chuck kesin olarak bitti. Daha devam etmiyicek ama okuduğum bir habere göre casey morgan ve chuck yeni bir diziye başlıyorlarmış. Ayrıca Yvonne'nin ve Kaley'in olduğu bütün dizileri izlerim arkadaş ❤️ ❤️ ❤️ .
A
Autumn ⭐ 17y
Adam ağır aylak ağır işsiz ağır asosyal ne diyim :D

La herkes dizi izliyor ben türk dizilerini sevmiyorum o yüzden yabancı dizi izliyorum. Hayır bide dinime küfreden müslüman olsa 😄

Chuck kesin olarak bitti. Daha devam etmiyicek ama okuduğum bir habere göre casey morgan ve chuck yeni bir diziye başlıyorlarmış. Ayrıca Yvonne'nin ve Kaley'in olduğu bütün dizileri izlerim arkadaş ❤️ ❤️ ❤️ .

Film filan olabilirmiş fakat şuanlık hiç bir garantisi yok.Chuck gibi dizide kolay kolay gelmez.
A
arveleson OP ⭐ 17y
Film filan olabilirmiş fakat şuanlık hiç bir garantisi yok.Chuck gibi dizide kolay kolay gelmez.

Chuck efsaneydi zaten 🙏
B
beyler supernaturali bitirdim sonunda izlicegim sarıcak bi yabancı dizi önerin bana :)))
A
Autumn ⭐ 17y
beyler supernaturali bitirdim sonunda izlicegim sarıcak bi yabancı dizi önerin bana :)))

Git Chuck izle yine başladım ben 😄
R
RoqA ⭐ 17y

Bu kadar "çak" hayranının içinde Game of Thrones diyerek uzaklaşıyorum 😜
B
chuckın konu ne? 😄 bu arada game of thrones u da spartacuse benzettigim için tercih etmiyorum yaa 😊
Advance
Advance ⭐ 18y
10-15 günde bitirdim dexterın 6 sezonunu çok sürükleyici bir dizi 😜
A
arveleson OP ⭐ 17y
10-15 günde bitirdim dexterın 6 sezonunu çok sürükleyici bir dizi :P

Bakalım download ediyim başlarım bende 🤘
M
Mirage ⭐ 19y

Git Chuck izle yine başladım ben :D

3. kez başladım bende 😞

Bu arada beyler Dexter'da olay akışı var mı 😄 Yoksa direkt 6. sezondan gireyim 😄 Yvonne <3 Veya dizi çok güzelse başlayayım 1. sezondan
A
arveleson OP ⭐ 17y

Git Chuck izle yine başladım ben :D

3. kez başladım bende 😞

Bu arada beyler Dexter'da olay akışı var mı 😄 Yoksa direkt 6. sezondan gireyim 😄 Yvonne <3 Veya dizi çok güzelse başlayayım 1. sezondan

Sorduğum herkes akıcı diyo 🤘
W
Whisk ⭐ 16y
Breaking Bad izleyin bana burda önermişlerdi çok güzel dizi.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: