A Achilles OP ⭐ 18y 16 yil once #1 Yurdum İnsanında Çare Tükenmiyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M mmc00 ⭐ 17y 16 yil once #2 ohaa:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 16 yil once #3 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Original Man ⭐ 18y 16 yil once #4 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D dertsizadam ⭐ 17y 16 yil once #5 Yurdum insanının Yurdum Köpeği normal bence 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Achilles OP ⭐ 18y 16 yil once #6 dertsizadam arabanın farını söküpde köpeği havalandırıyor yani yurdum insanı. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DangerWalker ⭐ 19y 16 yil once #7 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J joLLy jaRin ⭐ 17y 16 yil once #8 harbi güzel düşünce helal olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 16 yil once #9 189768 kez verildi ama olsun. 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _MaGiCiNe_ ⭐ 18y 16 yil once #10 ohaa:Dçüşşşşşş 🙏 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
W wizard4444 ⭐ 17y 16 yil once #11 :D:Dadamdaki zeka işte TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil