evet beyler yorumlarınızı bekliyorum Twisted Evil
Yumurtamı tavuktan çıkar Tavukmu yumurtadan çıkar^^
· 18 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
Arkadaş 2 sene önce horozon biri bunun açıklamasını yaptı 😊
''Ben karışmam arkadaş ben işimi yapar çekilirim kenara'' Mr. Green Mr. Green
yorum plss Twisted Evil Twisted Evil perde
Ronin versin sana cevabını
Laughing Laughing Laughing
böyle bişeydi galiba Ronin yazmıştı cok ii hatırlıoyrum mucX Mr. Green
Horoza sormuşlar Tavukmu yumurtadan cıkar , yumurtamı tavuktan
Horozun cevabı şöyle olmuş :
ben vurur gecerim gerisi beni ilgilendirmez..
Laughing Laughing Laughing
böyle bişeydi galiba Ronin yazmıştı cok ii hatırlıoyrum mucX Mr. Green
aha da foruma sosyolajı bulaşdı Very Happy
yakında forumda felsefi bir akım başlatmaya kalkanlar olursa şaşırmayalım Mr. Green
yakında forumda felsefi bir akım başlatmaya kalkanlar olursa şaşırmayalım Mr. Green
yumurta tavuktan cıkar
Yumurtadan tavuk cıkmaaz cıvcıv cıkar Very Happy Very Happy Very Happy hem o cıvcıv erkekde olabılır yanı buyuyunce horoz Very Happy
Yumurtadan tavuk cıkmaaz cıvcıv cıkar Very Happy Very Happy Very Happy hem o cıvcıv erkekde olabılır yanı buyuyunce horoz Very Happy
,,
bende işimi yapar çekilirim Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
C
cufcuf1907
⭐ 19y
ALLAH KALDIRAMAYACAĞI KADAR BÜYÜK TAŞ YARATABİLİRMİ al sana paradox incele incele dur bu ona 1000 bsar
ALLAH KALDIRAMAYACAĞI KADAR BÜYÜK TAŞ YARATABİLİRMİ al sana paradox incele incele dur bu ona 1000 bsar
Pranga Forumlarında mı takılıyorsun ordaki konulardan biriydi bu. Nerden duydun bunu?
hayır çünkü taşı da o yaratıo yane imökansoz Very Happy
Tanrı kendinin kaldıramayacağı güçte bir taş yaratabilir. Ama o taşı da kaldırabilir. Çelişkili ama ana ifade de çelişkili.
Tanrının gücü <Sonsuz>
Taşın ağırlığı kaldıramayacağı kadar olması için <Sonsuz> +1 olmalıdır bu da sonsuzla aynı olduğundan yukarıda söylediğim cevap çıkar.
İyi eğlenceler.. Cool
Tanrının gücü <Sonsuz>
Taşın ağırlığı kaldıramayacağı kadar olması için <Sonsuz> +1 olmalıdır bu da sonsuzla aynı olduğundan yukarıda söylediğim cevap çıkar.
İyi eğlenceler.. Cool
ben bunu okudum yumurta tavuktan cıkar cunkı tavuk cıkamaz yumurtadan cıvcıv cıkar ahhahahah sorya bak ya cok bence nese bsowerD popcorn perde
_
_ERTUGRUL_
⭐ 19y
yumurta tavuktak cıkar extraokk
Bunu ateistler sorar hep bu sorunun hiç bi mantıgı yoktur Allah gözle görulurmez ona dokunamazsın onu hissedersin aynı hislerin gibidir soyut ve pozitiftir her zaman Allah ol der olur emreder bu saçma soruyu soran ya ateisttir ya arkadan çalısıyodur.
tavuk yumurtadan çıkar - yumurta tavuktan çıkar
yada ikisi aynı anda olur Mr. Green
yada ikisi aynı anda olur Mr. Green
yumurta tavuktan çıkar---tavuk yumurtadan çıkar -
böle Mr. Green
böle Mr. Green
ikiside birbirinden çıkar Mr. Green
Yumurtadan tavuk çıkmaz civciv çıkar hmm
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap