Icerige atla
Extraloob

Youtube'deki Videoları Kaydederek Mp3 Yapmak

· 14 Yanıt · 2.4K görüntüleme
M
Milano OP ⭐ 18y

Youtube'de bir şarkı gördünüz, çok beğendiniz lakin net aleminde bulamıyorsunuz. Mp3 olarak kaydedip, mp3 çalarınızda, cep telefonunuzda dinlemek için ufak bir yöntemimiz var, buyrun resimli anlatıma. 🍺

1. İlk önce videoya gidiyoruz. Sağ tarafta pembe yuvarlak içinde, URL yazan yerden URL'mizi kopyalıyoruz.

2. Buraya tıklıyoruz (youtubedeki videomuzu indirmek için.) Kopyaladığımız linki görseldeki gibi yapıştırıyoruz ve ''Video İndir'' seçeneğine tıklıyoruz.

3. Tıkladıktan sonra karşımıza aşağıdaki ekran geliyor. Buradan ''Video Kaydet'' resmine tıklıyoruz ve videomuzu bilgisayarda istediğimiz bir yere kaydediyoruz.

*Ardından şuraya tıklayarak video converter programımızı indiriyoruz. (7mb)

Programımızı indirip kurduktan sonra açıyoruz.

4. Karşımıza gelen ekranda ''Browse'' ye tıklayarak videomuzu seçiyoruz.

5. Output Folder kısmından ''Browse'' ye tıklayarak convert olan videomuzun yani mp3'ümüzün nereye kaydedilmesini istiyorsak, orayı seçiyoruz. Ben masaüstünü seçtim.

6. Ardından ''Convert'' e tıklayarak işlemimizin bitmesini bekliyoruz.

Mp3'ümüz belirttiğimiz yerde oluşmuştur ve bilgisayarınızda,mp3 çalarınızda,telefonunuzda dinlenmeye hazırdır.

Saygılarımla,
Milano

14 Yanıt
V
volkanka ⭐ 17y
jdownloader da indiriyor dostum 😜

Ps eline sağlık , bilmeyenler için yararlı bir bilgi.
A
Absence ⭐ 19y
Hobaa inna hot
Ps: Uzun zamandir kullaniyorum firefox kullaniyorsaniz video downloader eklentisi ilede indirebilirsiniz
M
Minotoche ⭐ 17y
vdownloader rulezzz 🤘
J
JawBreaker ⭐ 18y
vdownloader rulezzz 🤘

😎
M
Milano OP ⭐ 18y
downloaderlar convert yapıyor mu acaba ben nasıl indireceğiniz anlatmadım sadece. 🙄
M
Minotoche ⭐ 17y
downloaderlar convert yapıyor mu acaba ben nasıl indireceğiniz anlatmadım sadece. 🙄

vdownloader indirir indirdikten sonra istediğin formata çevirir. avi, mp4, mp3, psp, iphone, 3gp, vcd, svcd, dvd etc 😜
M
Milano OP ⭐ 18y
ben ne diyorum sen ne diyorsun hacım ya. neyse
_
Ben Kısaca Video fullendimi \Temporary Internet Files'tan cekiyorum bu daha hızlı bişi xD cogu kişi bilmez
B
Belarj ⭐ 17y
bu kadar ugrasa ne gerek var ki xD fırefox'un eklentısı var dırekt olarak mp3 seklınde ındırebılıyosunuz
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
M
Milano OP ⭐ 18y
ok çöpe aldım nasıl bilirseniz öyle yapın emeğe saygı denen bir kavram olmasın sizde.
B
Belarj ⭐ 17y
ok çöpe aldım nasıl bilirseniz öyle yapın emeğe saygı denen bir kavram olmasın sizde.

Özür dilerim emeğe saygı ugrasmıssın saol paylaşım için ayrıca 😘
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
F
Fahmlugat ⭐ 18y
ellerine sağlık 🍺
E
EmmaW ⭐ 19y
biryöntem vardı sadece url'u değiştirerek videoyu veya mp3 şeklinde indirebiliyorduk programsız vs. onu arıyorum şuan forumdada paylaşılmıştı.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: