Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, Deniz Baykal'a ait olduğu iddia edilen görüntülerin yer aldığı video paylaşım sitesi “Youtube”a erişimin engellenmesi kararı aldı.
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın (TİB) “Youtube”dan söz konusu görüntülerin kaldırılmasını isteyeceği, aksi halde siteye erişimi engelleyeceği kaydedildi.
Baykal'ın avukatları, müvekkillerine ait olduğu iddia edilen görüntülerin “Youtube”da yayınlanması üzerine, bu görüntülere erişimin engellenmesi istemiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu.
Bu şikayet üzerine harekete geçen Bilişim Suçları Soruşturma Bürosu'nda görevli Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk, Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi'ne başvurarak, söz konusu görüntülere erişimin engellenmesini talep etti.
Mahkeme, Savcı Yücetürk'ün talebi doğrultusunda, “Youtube”a erişimin engellenmesi kararı aldı.
Karar, gereğinin yapılması için dün Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na (TİB) gönderildi. TİB'in, “Youtube”a yazı yazarak, söz konusu görüntülerin kaldırılmasını talep edeceği, aksi halde bu internet sitesine erişimi engelleyeceği kaydedildi.
daral:
P.S : Bize yasak işlemez gerçi ama daha dün açıldı bugün kapandı sin:
Youtube Yine Yasaklandı
· 27 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
Rezalet

Fark eder mi? 😗
yav adam adam parti başkanlığından indi kurtulduk dedik hala zararı dokunuyo bize. Baykalın uçkurunun cezasını bizemi kesiyolar ne ☕
Millet uzaya çıktı biz hala site yasaklıyoruz 😜
Oyuncak ettiler ama.
Special thx to Flexi _
_By_DaDaSsS_
⭐ 17y
Bende hic acılmamıstı zaten ktunnelden izlemeye alıştım.
yav adam adam parti başkanlığından indi kurtulduk dedik hala zararı dokunuyo bize. Baykalın uçkurunun cezasını bizemi kesiyolar ne ☕
aynen ya saçma sapan olmuş bu karar oyuncak ettiler tam oh be diyorum okulda rahat girebilecez yok tekrar yasak sonra 2 saat ugraş ultrasurf indir 😈
bi dk bu arada yasaklanmamış ki şimdi denedim giriyor soru: soru: soru:
Nina Ricci
⭐ 17y
Cereyan yapıyor summer6:

U
Uniqq_StaFF
⭐ 16y
açık kapalı değilki youtube daha şimdi girdim
bi dk bu arada yasaklanmamış ki şimdi denedim giriyor soru: soru: soru:
Bende girmiyor cool2:
Arkadaşlar sizin ıpleriniz ayarladır yasal olarak açık değildir. Ben ıp'mi değiştirmedim girmiyor ama ktunnelden giriyor tabii.
Deniz baykal ile ne alakası var anlamadım.D.B. olmassa yarın başka bir video'dan dolayı kapatılacaktı.Yani kısacası artık şu internette uygulanan sansürün son bulması gerek...
Yani inat ettiler kapatmak için.Aşmamız lazım artık bunları giren giriyor zaten.Bilgisayarı bilen de bilmeyen de en azından DNS nedir biliyor.
saçmalık.
Hiçbir host veya DNS kullanmıyorum giriyor. Arkadaşa sordum oda giriyor
👍
navige ile giriyorum 😜
eskiler bilir
aynen bendede açık herhangi bir dns ,proxy yok :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap