Icerige atla
Extraloob

yorumsuz

· 22 Yanıt · 5.3K görüntüleme
O
Only4yOu OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

adamın gerçekten içten prd dediğini düşünmeyin benim msjımdan sonra gelen msj gayet acık

kendini beğenmişliğin ukalalıgın tawan yaptıgı an

olay: pvp yapmak için dw deyim. baktım bu darkking orda safe zone dan cıktı daldım nese kestim. 2. sefer için uzaklastım skilllerini vermesini bekledim öle skilller anında fln dalmadımda
verdi skilleri range i ayarladıgım için baktım üstüme geliyor salladım oku gene kestim direk ilk cumle ortada.

nese topici acan ilk msj benden başkada msj gelmicek benden 😊
22 Yanıt
_
Yaw kardes bn orada sana demedim WaRioR_BLaDe ye dedim bu adam benim ark ım sinirlendim beni kesip duruyodu nese orada sana daldıım ama kestin daha sonrada orada yazıyo zateen TBR beni kestin die yanlış attım PM kusura bakmaa Sad Sad
P
Piglet ⭐ 19y
0-8 yaş arası beleş botçularla uğraşmaya değmez. kahvekeyfi
S
sw1ss ⭐ 19y
deneme mod. sun başlık büyük
C
CoquetBeat ⭐ 19y
he :S
la sen kimsin ?
pardon

bu laflar wrong chat oldunu gösteriyor zaten , daha ne ?
_
Piglet laflarına dikkat ett..!!! bn bu oyun u 2 senedir oynuyorum ve bir sürü char ım var 0-8 yaş arası diosunn beles botcu diosun Ben beles bot hiç bi zaman kullanmadıım.Nese adam gibi dur onu buna karışmaa..!!!! Sadece yanlışlıkla adam a kufur Özrümüde diledim sen sus dilini uzatma her sey e .. !!!!
T
HaHaHaHa Only4You Senmisin LEN !!! Azuhahahaha Bak Bidaha ileri Geri Laf Etme Ben WaRioR_BLaDe Bu gun pk oldugumda bile Kesemedin Aciz Kişilik

-Resim Silinmiş.
_
HAHAHAHA Razz Razz Razz Razz
R
RockmasteR ⭐ 19y
bağırmayın forumda
T
5 para etmessin Mr. Green
T
Ulan 5 Para Etmez mişsin Sen Beni Ancak 80 e yakalarsııın !!!!!!!!1

Gözume Gözukme Pk Olmayı Sewen biriyim dir kahvekeyfi
O
Only4yOu OP ⭐ 19y
sen beni lv80 de bile yakalayamassın
T
Kardes Bosa Ugrasma Eskiden Bi kaç Char yaptın Die Beni ecceni sanıyosan yanılıyosun Biz ne Senin gibilerini Görduk Sonra Hepsi Abi Dedi Bana Senin Dicen gibi kahvekeyfi
_

Ulan 5 Para Etmez mişsin Sen Beni Ancak 80 e yakalarsııın !!!!!!!!1

Gözume Gözukme Pk Olmayı Sewen biriyim dir kahvekeyfi

HeHeHe bana cekmişsin bana ks yapan ı kesiyom pk oluyomm ama only4you kesmeği sabırsırlıkla bekliyorum..!!!
T
Ya kanka Bu Adama Pk olacam kafaya kodum da Pk lık 3 olmaması için Bi kaç gun beklemem lazım Mr. Green Mr. Green Mr. Green
_

Ya kanka Bu Adama Pk olacam kafaya kodum da Pk lık 3 olmaması için Bi kaç gun beklemem lazım Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ne diyon sen ne bi kaç günü bn gördügüm yerdee kesecem onuu !!! extrabeer
T
Olm Benim Paso Karsıma Cıkıyo Bakma Pk lık Geçsin Çakıcam iki tane daha Mr. Green
B
only4you başlıgını küçült GÖZ ZEVKİMİ BOZUYO
T

only4you başlıgını küçült GÖZ ZEVKİMİ BOZUYO

Tebrik Ederim Güzel Bi Noktaya Parmak Bastın Cool Cool
O
Only4yOu OP ⭐ 19y
kücülttüm Idea

bakalım benim gibi diğerleride kücülte biliyyormu Rolling Eyes

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: