Icerige atla
Extraloob

Yorumsuz.

· 14 Yanıt · 2.0K görüntüleme
W
Wajuka OP ⭐ 17y

😎
14 Yanıt
V
volkanka ⭐ 17y
Amaç?
W
Wajuka OP ⭐ 17y
Aslında normal takılıyodum sitede bi baktım alt alta bir çok konunun son yorumu benim yani ortada amaç yok.Olay tam bir rastlantı,Bende sizinle paylaşmak istedim
T
TheRage ⭐ 18y
post kasma çabaları esnasında karşılaşılan klasik bir durum örneği gibi sezimledim ^^
W
Wajuka OP ⭐ 17y
post kasma çabaları esnasında karşılaşılan klasik bir durum örneği gibi sezdim ^^

Saat gecenin 1,30'u ilgilenicek bir şey yok
V
volkanka ⭐ 17y
İyi etmişsin tabi ,her konuya girip bakmak lazım.
Burada paylaşılan konular boş konular değildir,öğrenilecek çok şey vardır...8))
W
Wajuka OP ⭐ 17y
Kısaca burası extraloob diyosun 🤘
T
TheRage ⭐ 18y
Kısaca burası extraloob diyosun 🤘

Bu Kanun zaten Değişmez 🙄
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Aslında normal takılıyodum sitede bi baktım alt alta bir çok konunun son yorumu benim yani ortada amaç yok.Olay tam bir rastlantı,Bende sizinle paylaşmak istedim

forum kültürünü yeni yeni alan herkeste bu oluyor bende tıfıl dönemlerimde buna denk gelince ss alırdım güzel bir anı aslında başarılar dilerim canımcım 😘
W
Wajuka OP ⭐ 17y

forum kültürünü yeni yeni alan herkeste bu oluyor bende tıfıl dönemlerimde buna denk gelince ss alırdım güzel bir anı aslında başarılar dilerim canımcım 😘

Çok teşekkürler 😘
O
Birde beni takip et derim^^ Aktif başlıklarda 3 sayfa arka arkaya sırf benim nickim yazılıydı bir keresinde 😎 😜
E
- Resim Silinmiş.
J
JawBreaker ⭐ 18y
Başarılarının devamını dilerim. 😜 😈 😘
P
PHR34|< ⭐ 18y

Çok teşekkürler 😘

Mesela Bak Okan Abinin Ne Arşivleri Vardır 50 Bin Küsür Postla 🎅

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: