Yönetimden Duyurular bölümündeki hiçbir konuya yazı yazamıyorum.Düzeltebilirseniz sevinirim.
Yönetimden Duyurular
· 8 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Yönetimden Duyurular bölümündeki hiçbir konuya yazı yazamıyorum.Düzeltebilirseniz sevinirim.
Glob ve üstü yazabiliyor.
[F New]Solo Gitarist
sweetCHIEF
⭐ 17y
Adı üstünde yönetim 😊
Ne ilginç değil mi? YÖNETİMden Duyurular bölümüne herkesin konu açıp,yorum yazması gerekir değil mi??
Ne ilginç değil mi? YÖNETİMden Duyurular bölümüne herkesin konu açıp,yorum yazması gerekir değil mi??
Ben sizi anlamıyorum düzgünce cevap vereceginize yaptıklarınıza bakın :S
Ben genel olarak kasdetmemiştim zaten örn: viewtopic.php?f=21&t=171221&st=0&sk=t&sd=a&start=36
Bunun gibi konular için söylemiştim ama cevabımı aldım
Teşekkürler
Bana caz yapma. kafanı kullansaydın böyle bi konu açmazdın.Akşam akşam can sıkma, keyif kaçırma.
Bana caz yapma. kafanı kullansaydın böyle bi konu açmazdın.Akşam akşam can sıkma, keyif kaçırma.
Abicim düşünüdüm o tür konulara yazı yazamıyorum,bir aksilik olabilir diye düşündüm.
U
Unforgiven
⭐ 17y
Abicim düşünüdüm o tür konulara yazı yazamıyorum,bir aksilik olabilir diye düşündüm.
Demek ki yokmuş. Herkesin yazabildiği genel kategori burası burdan sorunlarınızı halledebilirsiniz. İyi forumlar. 🍺
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap