Icerige atla
Extraloob

Yönetimden Duyurular

· 8 Yanıt · 1.7K görüntüleme
S
Sehnsucht OP ⭐ 18y
Yönetimden Duyurular bölümündeki hiçbir konuya yazı yazamıyorum.Düzeltebilirseniz sevinirim.
8 Yanıt
.NET
.NET ⭐ 19y
Yönetimden Duyurular bölümündeki hiçbir konuya yazı yazamıyorum.Düzeltebilirseniz sevinirim.

Glob ve üstü yazabiliyor.
[F New]Solo Gitarist
sweetCHIEF
sweetCHIEF ⭐ 17y
Adı üstünde yönetim 😊
X
Xanthos ⭐ 19y
Ne ilginç değil mi? YÖNETİMden Duyurular bölümüne herkesin konu açıp,yorum yazması gerekir değil mi??
S
Sehnsucht OP ⭐ 18y
Ne ilginç değil mi? YÖNETİMden Duyurular bölümüne herkesin konu açıp,yorum yazması gerekir değil mi??

Ben sizi anlamıyorum düzgünce cevap vereceginize yaptıklarınıza bakın :S

Ben genel olarak kasdetmemiştim zaten örn: viewtopic.php?f=21&t=171221&st=0&sk=t&sd=a&start=36
Bunun gibi konular için söylemiştim ama cevabımı aldım

Teşekkürler
X
Xanthos ⭐ 19y
Bana caz yapma. kafanı kullansaydın böyle bi konu açmazdın.Akşam akşam can sıkma, keyif kaçırma.
S
Sehnsucht OP ⭐ 18y
Bana caz yapma. kafanı kullansaydın böyle bi konu açmazdın.Akşam akşam can sıkma, keyif kaçırma.

Abicim düşünüdüm o tür konulara yazı yazamıyorum,bir aksilik olabilir diye düşündüm.
U
Unforgiven ⭐ 17y

Abicim düşünüdüm o tür konulara yazı yazamıyorum,bir aksilik olabilir diye düşündüm.

Demek ki yokmuş. Herkesin yazabildiği genel kategori burası burdan sorunlarınızı halledebilirsiniz. İyi forumlar. 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: