Bütün Yönetimdeki ArkadasLaRda özüR DiliyoRum.V.İ.P oLdum.FaKaT FazLa ÇaLıSMa YaPaMadım.BuNun NeDeNi üniVeRsiteLi oLMam.FaKaT haFTa SoNLaR EvE GeLebiliyoRum sadece.Edirnede Okuyorum.Hafta SonLaRı ÇaLıSma YaPaBiLiRiM SaDeCe.İsTerseniZ V.İ.P' LiGiMi eLimDen aLaBiLiRSiNiZ.Hepinize Çok TeşeKKüR ediyoRum.Ve HePiNiZi ÇoK SeViYoRUm extraokk
<BüTüN YöNeTiMDeN öZüR DiLiYoRuM>
· 21 Yanıt · 2.9K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Sorun Değil...Okul Yüzünden Çoğu Kişi Forumdan Uzaklaştı Sadece Sen Değil Wink
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !OKul yüzünden bizde yapamıyoz görevimizi
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
bende edirneliyim ya.. popcorn
oley extraloob'ta benimde hemşerim var.. Mr. Green
extrabeer extrabeer
oley extraloob'ta benimde hemşerim var.. Mr. Green
extrabeer extrabeer
eDiRNeNiN NeReSiNDen?
Bütün Yönetimdeki ArkadasLaRda özüR DiliyoRum.V.İ.P oLdum.FaKaT FazLa ÇaLıSMa YaPaMadım.BuNun NeDeNi üniVeRsiteLi oLMam.FaKaT haFTa SoNLaR EvE GeLebiliyoRum sadece.Edirnede Okuyorum.Hafta SonLaRı ÇaLıSma YaPaBiLiRiM SaDeCe.İsTerseniZ V.İ.P' LiGiMi eLimDen aLaBiLiRSiNiZ.Hepinize Çok TeşeKKüR ediyoRum.Ve HePiNiZi ÇoK SeViYoRUm extraokk
hiç sorun değil sen burada bir yer etmiş bir ailemizin üyesisin bu yüzden kapımız sana her zaman açık okulunu aksatma tekkeye biz bakarız Wink
J
Jason Walker
⭐ 19y
aynen bende özür dilerim. okul dolayısıyla pek aktif olamıyorum Sad
Bende oldum ancak aksatacağımıda sanmıyorum forumu ama öenmli bir iş falan olursa geri alınırmı Rolling Eyes Twisted Evil
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
eDiRNeNiN NeReSiNDen?
Uzunköprü extrabeer
ReklaM:Dünyanın En uzun taş köprüsüne sahiptir.. Cool Cool Turistlik gezi yapmak isteyenler Pm atsın.. Mr. Green
Benim "Yurt Selimiye OgrenCi Yurdu" Okul İs Tunca'da Yakın Gibi.Cok Gusel Tarihi Eserler var.Fakat Bir cogunu Değerlendiremiyorlar.Bakıyorumda Hepsi Toprağa GomuLuyoR Crying or Very sad
eDiRNeNiN NeReSiNDen?
Uzunköprü extrabeer
ReklaM:Dünyanın En uzun taş köprüsüne sahiptir.. Cool Cool Turistlik gezi yapmak isteyenler Pm atsın.. Mr. Green
L
LorD_LeGoLaS
⭐ 19y
evt doğru doğru diyosun..Yaş kaç senin Acaba başka Edirneli varmı.. kahvekeyfi
Benim Yaşım 18 Ya Senin Question
Çok SağoL Okan abim Bu AnlayışıN iÇiN extraokk
hiç sorun değil sen burada bir yer etmiş bir ailemizin üyesisin bu yüzden kapımız sana her zaman açık okulunu aksatma tekkeye biz bakarız Wink
okan abi senden de bu cvb beklenirdi popcorn
oncelikle bu sorun degil hepimizin reel yasamda isi okulu var ama 2. adres extraloob.com dur
birde bu sekilde yazmaya usenmiomusun ya biri buyuk biri kucuk yani biri kalk gidelim diyo oteki bok yeme otur diyo Mr. Green Cool
birde bu sekilde yazmaya usenmiomusun ya biri buyuk biri kucuk yani biri kalk gidelim diyo oteki bok yeme otur diyo Mr. Green Cool
oncelikle bu sorun degil hepimizin reel yasamda isi okulu var ama 2. adres extraloob.com dur
hehehehe babam benim saçlar içinde bu lafı söylüyo Very Happy
hehe babana selamlarimi sole
kirpi gibi saclardan nefret ederim bunuda ilave et Cool
hehe babana selamlarimi sole
:D sölerim bazende ortayı kaldırıyom horoz ibiği gibi diyo bunuda ekliyim Very Happy
ekle ekle Razz
ekle ekle Razz
Twisted Evil bide şu lafı var buna hayranım senin güddüğün koyun kadar benim s**kt*m çoban var diyo Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap