Icerige atla
Extraloob

Herkesten Özür Diliyorum

· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme
W
WnF OP ⭐ 18y
Ben WithNoFear

Bir Anlık Aklıma Gelen Fikir Extraloob'dan Banlanmama Neden Oldu ...

(Bu Hata : Daha Cok Mesajım Olursa Mod Olabilirim )

Herkesten Özür Diliyorum...

ve Banlı Acc'min Acılmasını Rica Ediyorum ...

Hatamı Anladım
16 Yanıt
L
Bende Seni Daha Önce Uyardım..Ama Dinlemedin..
Id'in 1 gün Sonra Açılacaktır.. Wink
W
WnF OP ⭐ 18y
Tesekkur Ederim Ama Lord Sen Uyardın Sonra Mesaj Kasmadım ...

Normal Sekilde Yazıları Yazdım...
|
|O²| ⭐ 19y
ExtraLoob ta Rank farkı insanların karsısındakine bakısını değiştirmiyor bunu unutmayalım... Ha Moderator sün ha Member Ha PS User sın ha Global Moderator Tek farkları. Birinde Yetki war Razz
W
WnF OP ⭐ 18y
Gerci Sende Haklısın Onemli Olan Guven Ama Hatamı Anladım Herkesten Ozur Diliyorum....
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
zaten msj sayın istersen 5 bin olsun ama sitede faydalı yararlı değilsen zaten olamazsın he post kasmışsın he kasmamışsın bin post kassan 20 konudan bile değersizdir yani postun anlamı yok
W
WnF OP ⭐ 18y
evet aynen
L
Liu ⭐ 19y
anlamıs olman güzel bişiy Wink
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Postun hiçbir önemi yoktur..beyler..Test Drive alanı aslında post kasma alanı değildir.İmza ve vs. gibi şeyleri deneme alanıdır..o kadar..post kasma amaçlı oldu ne yazık ki.. Confused Twisted Evil
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

1000 post kasacağına 1 yararlı konu aç o zaman değerin yükselir burda sadece post kasanlar mod olsa idi herkez moddu şuanda çalışan emeğinin karşılığını alır mod mu olmak istiyorsun işte yukarıdaki butona tıklayacaksın bunuda ne zaman yapacaksın biliyormusun bu foruma yararlı olduğunu kendinde inandıktan sonra umarım anlamışsındır biraz uzun oldu ama.... mucX

bu yorumun üstüne dicek bişeyim yok zaten mucX
N
Narqotic ⭐ 19y

1000 post kasacağına 1 yararlı konu aç o zaman değerin yükselir burda sadece post kasanlar mod olsa idi herkez moddu şuanda çalışan emeğinin karşılığını alır mod mu olmak istiyorsun işte yukarıdaki butona tıklayacaksın bunuda ne zaman yapacaksın biliyormusun bu foruma yararlı olduğunu kendinde inandıktan sonra umarım anlamışsındır biraz uzun oldu ama.... mucX

Söz bulamadım !
M
MoonLife ⭐ 19y

bu yorumun üstüne dicek bişeyim yok zaten mucX

yanii
Game Designer
Forum Kuralları Foreverdiorm =)

ben mesajlarımla renkliyim zaten isimimin renginn olmasının önemi yoh artq =))
yes.
M
Matzeline ⭐ 19y

headbang2ft9 extraokk
+1907
M
MoonLife ⭐ 19y
hatanı anlaman cok iyi tebrik ederim seni herkes böyle diil extrabeer extraokk extraokk
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Ben WithNoFear

Bir Anlık Aklıma Gelen Fikir Extraloob'dan Banlanmama Neden Oldu ...

(Bu Hata : Daha Cok Mesajım Olursa Mod Olabilirim )

Herkesten Özür Diliyorum...

ve Banlı Acc'min Acılmasını Rica Ediyorum ...

Hatamı Anladım

gerekli açıklama her mesajda yapılmış bana söyleyecek birşey kalmamış extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: