Ya ben 3-4 tane mod başvurusu gönderdim ama hiçbirisinden cevap alamadım bilgilerimi tam gönderiyorum ama cevap gelmiyor en azından olumsuz bir mesaj gönderin
Yönetim Buraya Bakar Mısınız
· 14 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Ya ben 3-4 tane mod başvurusu gönderdim ama hiçbirisinden cevap alamadım bilgilerimi tam gönderiyorum ama cevap gelmiyor en azından olumsuz bir mesaj gönderin
Artık hiç olamıcaksın Rolling Eyes Wink
temmuzdan beri sitemizdesin ve bu mesajı açıyorsun sen bari yapma be güzelim illaki yanıtın gelir oylama bitsin neden acele ediyorsun ki Rolling Eyes
Mr. Green
Belki sabrını test ediyoruz adayların. Wink
Twisted Evil Mr. Green Laughing
Mr. Green
Belki sabrını test ediyoruz adayların. Wink
hehe sabır testinde yere düştün perde Twisted Evil
temmuzdan beri sitemizdesin ve bu mesajı açıyorsun sen bari yapma be güzelim illaki yanıtın gelir oylama bitsin neden acele ediyorsun ki Rolling Eyes
tamam sabredicem
3-4 tane mod başvurusu yolladım diyorsun mod başvurusu yollabarken yanda ne yazıyor =Bu formu 24 saat içinde sadece 1 kere kullanabilirsiniz. = diye ve sabretmeyi biliceksin ve senden böle bir konu beklemezdim
3-4 tane mod başvurusu yolladım diyorsun mod başvurusu yollabarken yanda ne yazıyor =Bu formu 24 saat içinde sadece 1 kere kullanabilirsiniz. = diye ve sabretmeyi biliceksin ve senden böle bir konu beklemezdim
ardı ardına atmadım bende
Acele işe Sheytan Karışır Very Happy biraz yavaş ol
B
BlackLighT
⭐ 19y
oo sen ne diyon 4 aydır yanıt gelmedi bana Mr. Green Very Happy
J
Jason Walker
⭐ 19y
yanıt gelmediyse bilinki kabul edilmemişsinişzdir.
B
BlackLighT
⭐ 19y
yanıt gelmediyse bilinki kabul edilmemişsinişzdir.
red yanıtı gelse güzel olurdu Mr. Green
Bende Yarın Yollamayı Düşünüyorum.
Hadi Hayırlısı.. Mr. Green
Hadi Hayırlısı.. Mr. Green
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap