Icerige atla
Extraloob

Yolu Yarıladık

· 21 Yanıt · 3.2K görüntüleme
S
Segacolhs OP ⭐ 18y
55 lv oldum 110 a kadar yolu var bu işin 🤝 🤝 🤝

Tatilde başladı korkun benden 😈

21 Yanıt
C
Cynosure ⭐ 19y
resim gözükmüyor...
Advance
Advance ⭐ 18y
exp olarak yarısı değil ama level olarak yarısı 😁
C
ileride sp sıkıntısı çekıceğin çok açık . Sana tavsiyem lv'n daha düşükken biraz sp kasmalısın.
F
Faraway ⭐ 18y
pek yarılamış sayılmazsın 😊 Hatta 30'da 1 inde bile değilsin 😊 Ama hayırlısı 😊 iyi kasmalar
H
HnTRue ⭐ 18y
ileride sp sıkıntısı çekıceğin çok açık . Sana tavsiyem lv'n daha düşükken biraz sp kasmalısın.

Evet doğru demiş. İlerde bu şekilde kimseyi korkutamassın 😁
S
Segacolhs OP ⭐ 18y

👍

Vallaha bodozlama daldım sro ya amacım en kısa sürede lv uplamak olunca sp fln düşünemedim sp konusunda yatışlardayım 😴
C
crazy123 ⭐ 18y
summer7: bidaha espiri yapma
Ps:Şaka bir yana çara sp lazım
W
Warden_ ⭐ 17y

👍 👍 👍 👍
S
Segacolhs OP ⭐ 18y

Kullandığınız sözlere lütfen dikkat ediniz.

Saygılarla
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ben direk 105 algıladım nedense, bu yarılamaksa ömrünün yarısı gidecek daha demektir makara:
T
Tengrİ ⭐ 19y
bu nasıl yarılamak allah kolaylık versin 😄 😄
C
55 lw 1 haftada kasarsın ama 107 den 108e de bi haftada atlarsın allah kolaylık versin 😁
S
Segacolhs OP ⭐ 18y
55 lw 1 haftada kasarsın ama 107 den 108e de bi haftada atlarsın allah kolaylık versin 😁

vallaha sağol.Şimdiye kadar elle kastım hale dvm ediyorum.Bakalım nereye kadar elle kascaz 😈
F
Fahmlugat ⭐ 18y
ben direk 105 algıladım nedense, bu yarılamaksa ömrünün yarısı gidecek daha demektir makara:

haklısın abi makara:
F
Fluence ⭐ 16y

aynen bende öyle algıladım baştan 5i gördüm aha dedim 105 yolun yarısı bir baktım 55miş 😜 gerçekten baya bi zamana ihtiyacın var
M
Mirage ⭐ 19y

+2010
S
Segacolhs OP ⭐ 18y

+2010

Hiçte öyle düşünmemiştim makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara: makara:
C
crazy123 ⭐ 18y

Saygılarla

Ne alaka 🤔
S
Segacolhs OP ⭐ 18y

Saygılarla

Ne alaka 🤔

Emir kipi kullanıyosunuz.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: