- Resim Silinmiş.
💃 💃
Düzeltilmiştir xD 👍
Yok Böyle bir party ismi xD
· 32 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
Editlemelisin 😁

Küçük bir kısmını editlersen daha iyi olur

ahah 😄
yasi kucuk belli....:D
Time4Todie
⭐ 17y
level sınırı 31-31 😆
zuahahha ueln yok böyle bir party adı helal olsun ya avrupalı yazıyor mu acep kate şimdi james ile sevişiyor diye 😜
Onu geçtimde bu nasıl konu ismidir 'xDé' düzgün kullan ifadeleri
muhaha 😁
İde Sanane Arkasım İstediyim Gibi İfafe Kullanıırm İfade Kulalırkendemi Sana Soracam daral: summer2: summer2:
İde Sanane Arkasım İstediyim Gibi İfafe Kullanıırm İfade Kulalırkendemi Sana Soracam daral: summer2: summer2:
Hadi ifadeyi boşver doğru dürüst yazmayı öğren. Bu nedir kardeşim?
Evet kardeşim bana soracaksın.Görüntü kirliliği yaratmanı istemiyorum forumda. summer2:
yavrum türk insanıtürk insanı bee summer3:
Dizinin koliklerinden galiba Abaza kitle izleyici grubundan :D:D
zuahahha ueln yok böyle bir party adı helal olsun ya avrupalı yazıyor mu acep kate şimdi james ile sevişiyor diye :P
😆
İyi yakalamışsın ^^
Bide ''Turkch3'' konuşsan daral:
Bide ''Turkch3'' konuşsan daral:
Hadi ifadeyi boşver doğru dürüst yazmayı öğren. Bu nedir kardeşim?
1 benm ifademden sanane
2 bnm nasıL konustugum Kimseyi ilgilendirmez
3 1 Sorun Varsa Verim Msn Konusalm
Hadi Eyw..
Evet kardeşim bana soracaksın.Görüntü kirliliği yaratmanı istemiyorum forumda. summer2:
Sen Kimsin Lan Gorüntü Kirligi Yaratıorsa Bakmazsn oLur Biter summer2: summer2: summer2:
@Gargi
Bak benim toy arkadaşım.Biraz foruma bakabilirmisin 'TÜRKÇE' kulanıyoruz ve bu böyle devam edecek.Eğer bu parka geldiyse parkın kurallarınada ayak uyduracaksın anladın mı canımın içi 👍
TÜRKÇEYİ YOZLAŞTIRMAYA ÇALIŞMA!
Bak benim toy arkadaşım.Biraz foruma bakabilirmisin 'TÜRKÇE' kulanıyoruz ve bu böyle devam edecek.Eğer bu parka geldiyse parkın kurallarınada ayak uyduracaksın anladın mı canımın içi 👍
TÜRKÇEYİ YOZLAŞTIRMAYA ÇALIŞMA!
Sen Kimsin Lan Gorüntü Kirligi Yaratıorsa Bakmazsn oLur Biter summer2: summer2: summer2:
[uyari]Terbiye Sınırlarını Aşmayalım Lütfen[/uyari]

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap