Yine Joymax Ve Yine Bir Türk
· 22 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
SunWarior_TR isimli bir arkadasımızın Joymax ve Oyun Hakkındakı duygu ve düşünceler ... 😄
S
SLauGHTeR'
⭐ 18y
ahahaha sadece küfürleri ingilizce yazmış 😆
=)
fckayım 😄 😄 😄
I
infusserabLe
⭐ 18y
fckayım zauhahah xD
:D:D:D
A
atelyekumpas
⭐ 19y
İstanbul'a joymax büro açıcakmış ya yakarlar o büroyu 😆 yakan olursa bende varım 🍺
::D:D:D
İstanbul'a joymax büro açıcakmış ya yakarlar o büroyu 😆 yakan olursa bende varım 🍺
evet açıyorlar ama emin ol o küfürleri edenler kapıdan içeriye girebilmek için .öt atacaklardır 🍿
A
atelyekumpas
⭐ 19y
evet açıyorlar ama emin ol o küfürleri edenler kapıdan içeriye girebilmek için .öt atacaklardır 🍿
O zaman tüm türk oyuncuları almıcak içeri gm veya joymax'a küfür etmeyen varsa sakız vercem valla vercem 😆
H
HollowDalton
⭐ 18y
ben bu çoçugu tanıyorum benim ark ın charını kasıyor bursada oturuyodu galiba
monokok kokteyli sallıyacağım oraya silkroad seneleri mi aldı hele açılsın şu büro
monokok kokteyli sallıyacağım oraya silkroad seneleri mi aldı hele açılsın şu büro
molotof 😜 😜
haa bizm serverdaki şu eleman:D
haha:D
haha:D
Hahahahhah so cool 😄
D
desTibaa `
⭐ 17y
heheh
senin motherını fakayım 😆
senin motherını fakayım 😆
sinirden ne yazdığını bilmiyordu heralde banada oluyor. 😈
turklerı asalayıcı bır konu oldugu ıcın kınıyorum ...... turk turku ovcegı yere asalıyorsunuz :S
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap