Icerige atla
Extraloob

Yine Joymax Ve Yine Bir Türk

· 22 Yanıt · 2.7K görüntüleme
22 Yanıt
H
HexeNKesseL OP ⭐ 17y
SunWarior_TR isimli bir arkadasımızın Joymax ve Oyun Hakkındakı duygu ve düşünceler ... 😄
S
SLauGHTeR' ⭐ 18y
ahahaha sadece küfürleri ingilizce yazmış 😆
T
Tatanga ⭐ 19y
=)
E
EmmaW ⭐ 19y
fckayım 😄 😄 😄
I
fckayım zauhahah xD
H
Hitman 4 ⭐ 19y
:D:D:D
A
İstanbul'a joymax büro açıcakmış ya yakarlar o büroyu 😆 yakan olursa bende varım 🍺
S
SuS3 ⭐ 18y
::D:D:D
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
İstanbul'a joymax büro açıcakmış ya yakarlar o büroyu 😆 yakan olursa bende varım 🍺

evet açıyorlar ama emin ol o küfürleri edenler kapıdan içeriye girebilmek için .öt atacaklardır 🍿
A

evet açıyorlar ama emin ol o küfürleri edenler kapıdan içeriye girebilmek için .öt atacaklardır 🍿

O zaman tüm türk oyuncuları almıcak içeri gm veya joymax'a küfür etmeyen varsa sakız vercem valla vercem 😆
H
ben bu çoçugu tanıyorum benim ark ın charını kasıyor bursada oturuyodu galiba
Z
Zwanga ⭐ 17y

monokok kokteyli sallıyacağım oraya silkroad seneleri mi aldı hele açılsın şu büro
O
O.p ⭐ 17y

monokok kokteyli sallıyacağım oraya silkroad seneleri mi aldı hele açılsın şu büro

molotof 😜 😜
The47
The47 ⭐ 18y
haa bizm serverdaki şu eleman:D

haha:D
D
DaddyCool ⭐ 17y
Hahahahhah so cool 😄
D
desTibaa ` ⭐ 17y
heheh
X
XER0 ⭐ 19y
senin motherını fakayım 😆
S
SsaCiny# ⭐ 17y
senin motherını fakayım 😆

sinirden ne yazdığını bilmiyordu heralde banada oluyor. 😈
R
ReLaX_35 ⭐ 17y
turklerı asalayıcı bır konu oldugu ıcın kınıyorum ...... turk turku ovcegı yere asalıyorsunuz :S

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: