Icerige atla
Extraloob

Yine bir Türk yine bir Dolandırıcılık.

· 5 Yanıt · 1.1K görüntüleme
O
ownerMad OP ⭐ 17y
viewtopic.php?f=385&t=210403&start=11

arda2985 nickli kendisini akıllı sanan fakat sandığından daha aptal olan arkadaş,charı ŞUANLIK hacklemiş bulunuyor. İnternet bilişim suçları ile irtibattayım. Verdiği telefon numarası sorgulanıyor şuan. Yazık gerçekten çok yazık 😊
DipNot: Asıl suç bende tabii ki böylesine iğrenç bir tufaya düştüğüme inanamıyorum. Neyse dikkatli olun başka canlar yanmasın :)
5 Yanıt
X
xcorelli ⭐ 18y
ne mutlu ki "oyunda" turk degilim yabanciyim ben oyunda boylesi daha guzel oluyor.Adamlar kufur ediyor takmiyorsun basitinden bir ornek^^
O
os1 ⭐ 19y
Aslında leymırı msn den anlaman lazımdı.silkroad_16 nedir yahu neyse geçmiş olsun ://
O
ownerMad OP ⭐ 17y
Aslında leymırı msn den anlaman lazımdı.silkroad_16 nedir yahu neyse geçmiş olsun ://

Oruç tuttuğum da yok ama bilemiyorum anlamama rağmen göz göre göre verdim. Yalanları bile çok salakça idi. Neyse yarın buluyorum umarım bu adamı. Başkalarının canını yakamayacak artık 😘
O
os1 ⭐ 19y

Oruç tuttuğum da yok ama bilemiyorum anlamama rağmen göz göre göre verdim. Yalanları bile çok salakça idi. Neyse yarın buluyorum umarım bu adamı. Başkalarının canını yakamayacak artık 😘

Bir anlık dikkatsizlik işte umarım bulursun 👋

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: