S StormHero OP ⭐ 19y 17 yil once #1 yeni guild açmıştım plutoda noticeye bi baktım bu çıktı abimi aradım sordum o yazmış 😄 (guilde gelmek isteyenler Pluto serveri CrazYSouL ve TimeOfLosT a pm atabilirler 😊 ) TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
L leonsculls ⭐ 19y 17 yil once #2 hehe guzelmis :D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K karakalb ⭐ 19y 17 yil once #3 Edit.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O OneEyedJack ⭐ 19y 17 yil once #4 edit TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MakmeN ⭐ 19y 17 yil once #5 aramizdaki abazalar ortaya cikio TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Espio ⭐ 19y 17 yil once #6 Uyarısı verildi ; mesajını editlemezse 1 gün banlanacak ; Konu altında seviyesizlik yapmayın! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cryolite ⭐ 19y 17 yil once #7 adam abartmış oh la yalasam diye 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
4 4Ever2Gether ⭐ 19y 17 yil once #8 Sloganınızı güzel seçmişsiniz 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LegendTurks ⭐ 18y 17 yil once #9 muhahaha adam coştu ya 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XianHun ⭐ 18y 17 yil once #10 edit TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F FeLiS ⭐ 18y 17 yil once #11 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #12 :)edit... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NighTwaLkeR ⭐ 19y 17 yil once #13 klasik bir soz ama guzel 👍 yalnız südiyenler nedir yav südyenler olmasin o 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil