Icerige atla
Extraloob

YGS Mat1'den Anlayan Yardım Edebilir mi?

· 23 Yanıt · 1.9K görüntüleme
W
Whisk OP ⭐ 16y
Arkadaşlar şu soruları yapabilen varsa anlatabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. İki soruda e şıkkı çıkmamış birinde e şıkkı 5 birinde 11 zaten anlaşılıyor şıklar sırayla gittiğinden.

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler

Spoiler
23 Yanıt
A
Autumn ⭐ 17y
Bu yüzden dil seçtim 🤘
W
Whisk OP ⭐ 16y
Bu yüzden dil seçtim 🤘

😁 Öyle diyonda dilde 100 soruda en az 95-96 yapman gerekiyormuş galiba 😆
A
Autumn ⭐ 17y
Bu yüzden dil seçtim 🤘

Hurafeeeee
T
Bu yüzden dil seçtim 🤘

80 de 72 yaparak Ege Tercümanlık'tayım.(okul 1.liğinin katkısıyla)
Dil seçtim matematik yapmam demeyin.Mat-1 Dil öğrencileri için çok önemli ❗
.NET
.NET ⭐ 19y
Sorular basit. Su an mobil girdigim icin islem yapayacagim hala calisiyorum lakin 2. sorudaki cevap 9. Bir tabanda en kucuk sayi sifirdir. En buyuk sayi ise tabanin bir eksigidir. Atiyorum taban 3 ise parantez icindeki sayi 3 olursa 3 olarak degil 0 olarak yazilir ve elde alinir. 0+8=8; cevap 9.
[F New]Solo Gitarist
M
Mojito ⭐ 18y
bizden geçeli çok oldu 😜
.NET
.NET ⭐ 19y
bizden geçeli çok oldu :P

Matematik unutulmuyor ki en azindan basit olanlar haci
[F New]Solo Gitarist
M
Mojito ⭐ 18y
Matematikden soğdum 😊 bu sene laplace diye birşey gördümmm..... bıktım yemin ederim 😜 Ygs de fullemiş biri olarak şuan hiç bir soruyu çözemiyorum 😜 bende sorun olmadğını düşünüyorum
I
ironEyE ⭐ 18y
Kalem çıkartmaya üşendiğimden yapmadım. 😄 Yarın öğlenleyin çözerim hepsini açıklamasını yazarım. 😄
R
Romeo ⭐ 17y
14bininci geldi yapıp özelden gönderiyorum.
R
Romeo ⭐ 17y
3.soru dışında yapıldı ve gönderildi
Z
Zippy ⭐ 15y

2'den büyük bi değer verince çıkmıyo mu ya?
R
Romeo ⭐ 17y

bana göre 2 cevap var 9 ve 10 . şöyle düşünelim en küçük rakam 0 olabilir bi tabanda 0 olsa 8 fazla olabilmesi demek 8 olması demek oda 9 ve üstü tabanlar demek . 1 olsa 8 fazla 9 demek 9 olaiblmesi için 10 tabanı olması lazım . ilginç bi soru
Z
Zippy ⭐ 15y

bana göre 2 cevap var 9 ve 10 . şöyle düşünelim en küçük rakam 0 olabilir bi tabanda 0 olsa 8 fazla olabilmesi demek 8 olması demek oda 9 ve üstü tabanlar demek . 1 olsa 8 fazla 9 demek 9 olaiblmesi için 10 tabanı olması lazım . ilginç bi soru

O 2. soru 😊 Ama en küçük rakam diyor yani 10 tabanıda olsa gene 0 alıcaksın.Cevap 9 olur.
R
Romeo ⭐ 17y

O 2. soru 😊 Ama en küçük rakam diyor yani 10 tabanıda olsa gene 0 alıcaksın.Cevap 9 olur.

2 yi görünce 2.soruya bakmışım yanlız 0 da rakam diye hatırlıyorum 😄 evet 3.soru bi garip şıkları falan denedim olmuyor yani garip geldi . ama diyorum taban aritmetiğine bu kadar önem verme 2012 ygsde çıkmadı lysde bi tane çıktı 7.sınıfın sınıfta ilk cözülen ilk örneği düzeyi.
U
Urasil ⭐ 18y
1. sorunun cevabı 770 mi hacım?
W
Whisk OP ⭐ 16y
Yardımcı olan herkese özellikle de Romeo'ya teşekkür ederim.

@Urasil

Evet 770 doğru hocam.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
1-D 2-C 3-soru yanls galbia 4-B 5-A 6-B bi zahmet bakım doğru olp olmadıgını söylersen 🤝
Çözümlerinde takıldığın olursa anlatabilirim.
Yaralı style

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: