Icerige atla
Extraloob

YGS 2011 SINAVA GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI

· 56 Yanıt · 5.3K görüntüleme · Sayfa 3 / 3
Yanıtlar
A
Avenger ⭐ 18y
SINAVA GİRECEĞİ
Merkez : SAKARYA/ADAPAZARI

Bina : SAÜ TEKNİK EĞİTİM FAK. ( E BLOK-DEKANLIK )
ESENTEPE KAMPÜSÜ ADAPAZARI
SERDİVAN

Salon : E-152

Sabah 8 de kampüs yolunda olsam anca çıkarım koduğum kampüsüne 2 saatte. ❤️

Okuldan 68 puan alıyorum , istediğim bölümün 2010 taban puanı 432 - Marmara Halkla ilişkiler tanıtım ingilizce.

E öküz değilim bi 360 puan yaparım heralde netlerim 90 - 110 arası denemesine göre. ( Sözelim )
Bakalım hayırlısı çok stres yaptım. Migrenimde var sınavda tutarsa ne yapacam ben.
Off. eekd1

Sınav stresi iyice artmadan doktora git derim. Çünkü sınava yaklaştıkça stres artıyor. Streste en küçük hastalık, rahatsızlık vs. etkiliyor...
B
boolartxe ⭐ 18y
ya ben sınav yerimi nasıl öğrencem.giriyom sonra işlem yapmak istediğiniz sınav cıkıyo altta ygs 2011 seçcem ama yok nasıl öğrencem ya:S
I
Infinity OP ⭐ 18y
ya ben sınav yerimi nasıl öğrencem.giriyom sonra işlem yapmak istediğiniz sınav cıkıyo altta ygs 2011 seçcem ama yok nasıl öğrencem ya:S

2011 - ÖSYS seçiyosunuz.
C
Cryolite ⭐ 19y

2011 - ÖSYS seçiyosunuz.

bende bu adımda takılmıştım, heyecandan olsa gerek 😁
D
Dynamite ⭐ 17y
Gireceklere şimdiden bol şans. Benim girmeme daha 2 sene var. O zaman da siz bana şans dilersiniz =)
N
Okuldan bana verilen kağıttaki şifremi giriyorum ama, şifre yada TC no yanlış diye bir uyarı alıyorum.
Sebebini bilen ?
B
BurnHouR ⭐ 15y
bnde çok korkuyorum ya giricek herkese başarılar , inş. kzanırım 😞
C
Cryolite ⭐ 19y
Okuldan bana verilen kağıttaki şifremi giriyorum ama, şifre yada TC no yanlış diye bir uyarı alıyorum.
Sebebini bilen ?

doğru şifreyi girdiğine emin misin? 2 tane şifre var
U
Uprising ⭐ 19y
Geçen seneki bu zamanlarımı hatırladım. summer7: Yok hemen unutsam daha iyi olcak. makara:
N
NiGHTMaRe ⭐ 18y
Tüm sınava girecek dostlara başarılar ❤️
Extraloob ailesinde üniversitelinin yeri farklıdır 😎
U
Uprising ⭐ 19y

Extraloob ailesinde üniversitelinin yeri farklıdır 8)

🤝
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Sebebini bilen ?

harfleri büyük harfle rakamları küçük harfle yazarsan sorun çözülür 👍
M
Minotoche ⭐ 17y
rakamları küçük harfle mi 😜
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
rakamları küçük harfle mi :P

yani caps lock tuşu acık kalmasın rakamları yazarken 😆
D
ilk kez giriş yapıyorsan yan tarafta şifreni değiştirmeni isticek.
B
boolartxe ⭐ 18y
ben giriş belgesi cıkartcaktımda giriyorum aday işlemleri yapıcam ama hata veriyor error diye sizdede veriyomu.bikaç gün kaldı cıkartmam lazım ya kökten kapattıysa ösym 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: