Icerige atla
Extraloob

YGS 2011 SINAVA GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI

· 56 Yanıt · 5.3K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
Windy
Windy ⭐ 19y
Düzce Endüstri Meslek Liseli E-BLOK

iyi oldu yakın eve atlar arabaya girer dönerim geriye. ilk sınavda zorlanacağımı sanmıyorum. umarım iyi puanla ayrılacağım ❤️ hepinize şimdiden başarılar yoldaşlarım 🍺
J
Journalist ⭐ 19y
Sınava girecek olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.. 😘
A
augus ⭐ 16y
ŞEHİT İBRAHİM KARAOĞLANOĞLU LİSESİ A BLOK
YENİ MAHALLE OKUL 1. SOKAK
VAN/MERKEZ

Herkese hayırlı olması temennilerimle ❤️

Sonucunu merak ettiğim iki kişiden birisin bro 😜
Ps: Diğeri wW bu iki kişiden yüksek dereceler bekliyorum 😁

wW akıcak Hukuk inşallah 🤘
N
nunix123 ⭐ 17y
oo bu sene rahatım artık bu gıbı seylerle ugrasmıyorum 😄
S
silkroad31 ⭐ 18y
G. Ü. GAZİ EĞİTİM FAK. (F BLOK_1,2)
YENİ DERSLİK BİNASI (ZEMİN KAT 1. 2. KAT) BEŞEVLER
TEKNİKOKULLAR
ANKARA
SunLight
SunLight ⭐ 18y
ULUDAĞ ÜN. İLAHİYAT FAKÜLTESİ
FETHİYE KAMPÜSÜ, NİLÜFER
FETHİYE / NİLÜFER

hahaha tam benlik belki imana gelirim 😜
D
djfko ⭐ 18y
sınava katılmıyorum.katılanlara başarılar 😊
D
Kendi okulumda giriyorum varmı böyle bir olay .d
C
Cryolite ⭐ 19y
Gazi üniversitesi fen-ede fakültesi ! 😜
G
gs_scrpn ⭐ 19y
hayırlı inş
M
Mirage ⭐ 19y
Kadir Has Anadolu Lisesi'nde girecek var mı?Küçükyalı.Benim okul 😆
K
Kitty ⭐ 16y
Allahm heyecan bastı bana çıldırıcam galiba :s ygs şüphesiz süper geçicek de fizikten çok korkuyorum 😞 napaym kabul ediyorum fizik erkeklerin işi...
A
Avenger ⭐ 18y
Tüm YGS adaylarına h.olsun. Gerçekten bu çok önemli bir virajdı. Artık ilk basamak için kısıtlı süre kaldı. Umarım herkes için en iyisi olur. 🍺 ❤️

6000. postumu bu topice atmaktan gurur duyuyorum. 😜 Seneye benim gireceğim sınavın topicinde 7.000. postu atabiliriz umarım. 🍺
I
IrfanView ⭐ 15y
inş herkez istediği yeri kazanır 👍 off çok heyecanlıyım . 🙄
D
arkadaşlar site olarak toplu dua edin iyi bir puan alayım askeriye & polislik vs. 😄 Bol dua lütfen xD
X
Allah hepinize yardımcı olsun. Bol şanslar whiteangel whiteangel
.NET
.NET ⭐ 19y
Cağaloğlu Anadolu Lisesi. Sultanahmet'te. Çok sevdiğim tarihi bir semttir umarım uğur getirir ❤️
Sınavdan sonra gelin akalım demeyi çok isterdim lakin o gün kız arkadaşım ile kafa dağıtacağım 😆
YGS için bu kadar heyecan yapmayın baraj 160 puan bunu yapamayacak mısınız? Önemli olan LYS bunu düşünün ve stress falan yapmayın. Umarım herkes 400 puanı aşar. Son denemelerde 460 yapıyorum hadi hayırlısı asf 😁
[F New]Solo Gitarist
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Cağaloğlu Anadolu Lisesi. Sultanahmet'te. Çok sevdiğim tarihi bir semttir umarım uğur getirir ❤️
Sınavdan sonra gelin akalım demeyi çok isterdim lakin o gün kız arkadaşım ile kafa dağıtacağım 😆
YGS için bu kadar heyecan yapmayın baraj 160 puan bunu yapamayacak mısınız? Önemli olan LYS bunu düşünün ve stress falan yapmayın. Umarım herkes 400 puanı aşar. Son denemelerde 460 yapıyorum hadi hayırlısı asf 😁

ohannesss tüylerim diken diken oldu 😢

hayatımda girdiğim ilk sınavda bu okulu kazanmıştım Cağaloğlu Anadolu Lisesi. Sultanahmet'te. peder Robert veya Galatasaray istediği için göndermemişti gereği yok demişti şaka gibi ya 😁 😈 😆 daral:
J
Josephine ⭐ 17y
SINAVA GİRECEĞİ
Merkez : SAKARYA/ADAPAZARI

Bina : SAÜ TEKNİK EĞİTİM FAK. ( E BLOK-DEKANLIK )
ESENTEPE KAMPÜSÜ ADAPAZARI
SERDİVAN

Salon : E-152

Sabah 8 de kampüs yolunda olsam anca çıkarım koduğum kampüsüne 2 saatte. ❤️

Okuldan 68 puan alıyorum , istediğim bölümün 2010 taban puanı 432 - Marmara Halkla ilişkiler tanıtım ingilizce.

E öküz değilim bi 360 puan yaparım heralde netlerim 90 - 110 arası denemesine göre. ( Sözelim )
Bakalım hayırlısı çok stres yaptım. Migrenimde var sınavda tutarsa ne yapacam ben.
Off. eekd1
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
bu sene öylesine gircem barajı geçsem yeter.şimdiden başlasam yavaş yavaş çalışmaya geçerim barajı

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: