.
Yeter Dilenciliğin Böylesi
· 9 Yanıt · 998 görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
S
Streetwise
⭐ 19y
Oyunda geçen kötü şeylerinizi neden siteye yansıtıyorsunuz... ❗
hehehe komedi yaw 😄
Oyunda geçen kötü şeylerinizi neden siteye yansıtıyorsunuz... ❗
Bu şekilde bir sürü konu var arkadaşım kötü bir şey değil
komedi değil komik bile değil eğer o senden para istiyor vele böyle şeyler sarf ediyorsa sende cwp veriyorsan sende onun seviyesine düşmüş sayılırsın bunları siteye göstererek kendi seviyeni düşürüyorsun!
komedi değil komik bile değil eğer o senden para istiyor vele böyle şeyler sarf ediyorsa sende cwp veriyorsan sende onun seviyesine düşmüş sayılırsın bunları siteye göstererek kendi seviyeni düşürüyorsun!
Yani Ben şimdi bu adamın seviyesine düştüm oylemi bence sen bu yazan arkadaşla bir arkadaşlığın var veya sende Bursa' lısın.
@dapzar
Evet sen de aynen o kişiden farkın yok. Neden kendi yazdıklarının üzerini kapattın? Hangi çirkef cümleleri yazdığını bize göstermemek için mi ?
oyundaki saçma işlerinizi siteye yansıtmayın diye kaç defa dememiz gerek.
Evet sen de aynen o kişiden farkın yok. Neden kendi yazdıklarının üzerini kapattın? Hangi çirkef cümleleri yazdığını bize göstermemek için mi ?
oyundaki saçma işlerinizi siteye yansıtmayın diye kaç defa dememiz gerek.
Yani Ben şimdi bu adamın seviyesine düştüm oylemi bence sen bu yazan arkadaşla bir arkadaşlığın var veya sende Bursa' lısın.
hehe benmi bursalıyım benmi onun arkıyım nese yaws hataylı adamı bursalı yaptın yaa helal olsun 👍
:D:D
S
Spartan123
⭐ 18y
haha komedi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap