Icerige atla
Extraloob

Yeter artık neden banlanıyorum!!!

· 7 Yanıt · 1.3K görüntüleme
A
ArchoN OP ⭐ 19y
Arkadaşlar bıktım banlanmaktan
Gaiada charım vardı banlandı.Onun nedenini 5 dakkalık kaçak bot kullanmaya veriyorum
Fakat eosda yeni charım vardı bırakın bot kullanmayı botların yanından bile geçmedim neden banlanıyorum çıldırcam ya lütfen bi yardım edin
7 Yanıt
F
FreeDom ⭐ 18y
Gaiada charım vardı banlandı.Onun nedenini 5 dakkalık kaçak bot kullanmaya veriyorum
Fakat eosda yeni charım vardı bırakın bot kullanmayı botların yanından bile geçmedim neden banlanıyorum çıldırcam ya lütfen bi yardım edin

Silk Almamaktan..
Benimde 3 Charım Ban Yedi Silk Almadıgım İçin.. O Yüzden Yeni Charlarımı 10 lvl Yapar Yapmaz 50 Silk Yüklüyorum ve Daha Silk Yükleyipde Ban Yediğim Bir Charım Olmadı 🍺
E
Exqusei ⭐ 19y

bende 5 kere üstüste bir hafta içinde ban yedim ve kullandığım bazı programları silip tekrar güvenilir yerlerden indirdim şimdi rahatım 😉 (ilk olarak loader i sil ve tekrar indir ama aynısı olmasın)
A
ArchoN OP ⭐ 19y
iyide silk almadığım için ban yemek zorundamı bu char.Hem napayım 20 lvlde silki çok saçma ya :S
F
FreeDom ⭐ 18y
iyide silk almadığım için ban yemek zorundamı bu char.Hem napayım 20 lvlde silki çok saçma ya :S

Bencede Çok Saçma Bi Uygulama Ama Yapıcak Birşey Yok.. Aç Gözlü Joymax Bunu Uyguluyor..
Daha Önce Milletin 10-15 lvl Stall Charları Banlandı Hep Onlarce İtem ve Goldları Boşa Gitti 😐
A
ArchoN OP ⭐ 19y
peki şimdi silk yüklesem açılırmı ban?
E
Exqusei ⭐ 19y
peki şimdi silk yüklesem açılırmı ban?

hayır ban acılmaz o charlarını unut ve yeni bir char ac

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: