Bu çocuk espriler çalıntı olsa bile güldürmeyi başardı . Sosyal medyada üzerinden kötü kötü espriler yapılsa dahi bence yetenekli 😆
Kendisini tebrik ediyorum 😆

Söylenenlere göre esprileri çalıntıymış eğer bu doğruysa yaptığı haksız kazanç ve ün başka hiçbirşey değil.
Hiç güldürmedi ve bence finallik değilmiş.

Velet acun abi vallaha imanım gevredi bi su içebilir miyim diyor, salon gülüyor...???

Bu mesaj Lykia48 rumuzlu uyeden alinti yapildiSöylenenlere göre esprileri çalıntıymış eğer bu doğruysa yaptığı haksız kazanç ve ün başka hiçbirşey değil.
Şahsen meslek lisesinde okuduğum için çoğunu biliyordum . Ayrıca öyle olsa bile eleştirilmesi gereken o çocuk değil :P
Spoiler
Bu mesaj Mr.Bean rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Lykia48 rumuzlu uyeden alinti yapildiSöylenenlere göre esprileri çalıntıymış eğer bu doğruysa yaptığı haksız kazanç ve ün başka hiçbirşey değil.
Şahsen meslek lisesinde okuduğum için çoğunu biliyordum . Ayrıca öyle olsa bile eleştirilmesi gereken o çocuk değil :P
Güzel yorum, bende saygı duyuyorum çocuğa , aldı 100-500 bin (tam rakamı bilmiyorum) gitti. Bu yaşta hangimiz kazandık 100 bin ?
Yargılanması gereken bu çocuğu seçen kişiler. Adamın biri kum ile resim çiziyordu, izlemesi resmen işkenceydi ama adam gerçekten yetenekliydi. O adam bile bu çocuktan kaç gömlek üstündür.

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap