Icerige atla
Extraloob

Yetenek Sizsiniz Türkiye Birincisi Final Performansı

· 35 Yanıt · 4.0K görüntüleme
Super
Super OP ⭐ 13y

Bu çocuk espriler çalıntı olsa bile güldürmeyi başardı . Sosyal medyada üzerinden kötü kötü espriler yapılsa dahi bence yetenekli 😆

Kendisini tebrik ediyorum 😆
35 Yanıt
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Bu mu birinci oldu? Allah kahretsin ya, komedyen görmesek güleceğiz...
Super
Super OP ⭐ 13y
Komedyen diyemem fakat hakkınıda yiyemem , güldürdüğü oldu. 😜 🤝
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Beni hic guldurmedi , meslek lisesi boyunca hep bu konusmalar aramizda gecti zaten. Turkiye de gercek bir yetenek yok heralde hep komedyenler birinci oluyor.

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Super
Super OP ⭐ 13y
Belkide eskiyi hatırlattığı için güldürdü . Daha önce kazananlardan pek eksiği yok . Dans edenler , köpekle katılan vs vs. 🙄
Flexi
Flexi ⭐ 14y
Ülke olarak komedyenlik ana meseleğimiz haline geldi bizde espiri eksik olmaz ama,
şimdi benim bildiğim bu program türkiyenin yeteneğini seçiyor, Ama bu sene biraz farklı basit bir yaklaşım göstermişler.
katılımmı az oldu nedir neden böyle birşey yaptılar, izlemiyorumda.
L
Lykia48 ⭐ 11y
Söylenenlere göre esprileri çalıntıymış eğer bu doğruysa yaptığı haksız kazanç ve ün başka hiçbirşey değil.
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Velet acun abi vallaha imanım gevredi bi su içebilir miyim diyor, salon gülüyor...???
Super
Super OP ⭐ 13y
Bu mesaj Lykia48 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Söylenenlere göre esprileri çalıntıymış eğer bu doğruysa yaptığı haksız kazanç ve ün başka hiçbirşey değil.

Şahsen meslek lisesinde okuduğum için çoğunu biliyordum . Ayrıca öyle olsa bile eleştirilmesi gereken o çocuk değil 😜
Ufck
Ufck ⭐ 16y
Hiç güldürmedi ve bence finallik değilmiş.
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
Super
Super OP ⭐ 13y
Bu mesaj Ufck rumuzlu uyeden alinti yapildi
Hiç güldürmedi ve bence finallik değilmiş.

Ben sadece ilk turunu izlemiştim zaten ordan da aklımda kalan bir mont esprisi var . Ona istinaden yazmıştım güldürdü diye anladımm ki tek ılımlı yaklaşan benmişim 😆
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Super
Super OP ⭐ 13y
Bu mesaj NoMoreLove rumuzlu uyeden alinti yapildi
Velet acun abi vallaha imanım gevredi bi su içebilir miyim diyor, salon gülüyor...???

İzleyici kalitesi 🤝

Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi

Yerine seni koyup canlandırdım gözümde 😜
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bence juri tepkileri ve seyirci sesi montaj.

Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bu mesaj Mr.Bean rumuzlu uyeden alinti yapildi

Şahsen meslek lisesinde okuduğum için çoğunu biliyordum . Ayrıca öyle olsa bile eleştirilmesi gereken o çocuk değil :P

Güzel yorum, bende saygı duyuyorum çocuğa , aldı 100-500 bin (tam rakamı bilmiyorum) gitti. Bu yaşta hangimiz kazandık 100 bin ?
Yargılanması gereken bu çocuğu seçen kişiler. Adamın biri kum ile resim çiziyordu, izlemesi resmen işkenceydi ama adam gerçekten yetenekliydi. O adam bile bu çocuktan kaç gömlek üstündür.

Super
Super OP ⭐ 13y
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Spoiler
Bu mesaj Mr.Bean rumuzlu uyeden alinti yapildi

Şahsen meslek lisesinde okuduğum için çoğunu biliyordum . Ayrıca öyle olsa bile eleştirilmesi gereken o çocuk değil :P

Güzel yorum, bende saygı duyuyorum çocuğa , aldı 100-500 bin (tam rakamı bilmiyorum) gitti. Bu yaşta hangimiz kazandık 100 bin ?
Yargılanması gereken bu çocuğu seçen kişiler. Adamın biri kum ile resim çiziyordu, izlemesi resmen işkenceydi ama adam gerçekten yetenekliydi. O adam bile bu çocuktan kaç gömlek üstündür.

Bunlar gerçekten harika işler yaptı daha önce ki sezonlarda izliyordum . Artık bu yarışmayı yetenek yarışması olarak değilde bir eğlence programı olarak görmeye başladım .

Spoiler
Benim favorimde bu adamdı

lemonade
lemonade ⭐ 17y
Geçen senelerde kel bi herif vardi o bile daha komikti

Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Atalay Demirci gerçekten güldürüyordu.
Super
Super OP ⭐ 13y
Güldürüyordu ama pili bitti , tutunamadı oda .

U
Uprising ⭐ 19y
Bu ne ya. Ciddi ciddi kazandı mı şimdi bu çocuk üşenmedim izledim sonuna kadar bir şey olur diye ama. Ben şok. 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: