Aref Gahfouri Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarı Final | Full
Aref Gahfouri Yetenek Sizsiniz Türkiye Yarı Final | Full
· 42 Yanıt · 5.1K görüntüleme 0 okuyor
42 Yanıt
harbiden yok artık !! summer4:
Ya hadi diğer numaralar hakkında ufak tefek bi düşünce vardı şöyle böyle yapmıştır diyede arkadaş hakikaten yok artık.
Special thx to Flexi R
Rocky Balboa
⭐ 17y
Acun,Hülya,Ali ile anlas sende yaparsın ^^ bana sorarsanız reyting icin yapılmış bişey bu adam gelecegimi görüyo yani saçma
R
Rocky Balboa
⭐ 17y
Acun,Hülya,Ali ile anlas sende yaparsın ^^ bana sorarsanız reyting icin yapılmış bişey bu adam gelecegimi görüyo yani saçma
NE Sihirdir Ne Keramet El Çabukluğu Marifet
o videoda el cabukluğu gördüysen 🍿
N
Neoptolemos
⭐ 16y
Benim görüşüm Acun, Hülya ve Ali ile anlaştığı yönde.
Hülyanın gazeteyi atma olayına gelince de, zaten önceden planlanmış şeyler bunlar, Hülya gazeteyi attıgı zaman her sırada bi tane adamları var, Aref gazeteyi bölmelerini istiyo, her böldüğünde bir yana, bir yana. Hülya yanlış yere atsa bile, Aref onu böldüre böldüre doğru kişiye ulaşmasını sağlıyor. Yani eğer bi soldaki kişiye atmış olsaydı hülya, bi kere daha böldürecekti kağıdı.
Hülyanın gazeteyi atma olayına gelince de, zaten önceden planlanmış şeyler bunlar, Hülya gazeteyi attıgı zaman her sırada bi tane adamları var, Aref gazeteyi bölmelerini istiyo, her böldüğünde bir yana, bir yana. Hülya yanlış yere atsa bile, Aref onu böldüre böldüre doğru kişiye ulaşmasını sağlıyor. Yani eğer bi soldaki kişiye atmış olsaydı hülya, bi kere daha böldürecekti kağıdı.
R
Rocky Balboa
⭐ 17y
Benim görüşüm Acun, Hülya ve Ali ile anlaştığı yönde.
😎
D
DesertRose
⭐ 17y
Adam king 😎
R
Rocky Balboa
⭐ 17y
juri ile anlasmalı bence juri adamın dediklerini söyliyor orda oda cıkartıyor
Video 1 günde 150 bin kişi izlemiş,çok reyting yaptı gerçektende.Anlaştıkları konusunda bi fikrim yok ama zannetmiyorum,hepsinin olduğu gibi bununda vardır bişeyi
Nina Ricci
⭐ 17y
Acun zaten istemediği kadar reyting'e şöhrete + paraya sahip böyle birşeyi neden yapsın ki 😊

R
Rocky Balboa
⭐ 17y
Acun zaten istemediği kadar reyting'e şöhrete + paraya sahip böyle birşeyi neden yapsın ki :)
fazla mal göz cıkarmaz
Rockye hak veriyorum böyle birşey anlaşmalı olabilir başka bir anlamıda yok zaten.
Arefle benim ruhum karşı karşıya gelse onun ruhu benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister. 😆 😆
R
Rocky Balboa
⭐ 17y
Arefle benim ruhum karşı karşıya gelse onun ruhu benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister. 😆 😆
asdasdasd 😁
Aref: Finalde stüdyoyu yok etcem. Alternatif evren geçcez. ♥
Saçmalık.Bazı yorumlara baktımda yok adam cinli yok adam ermiş vs saçma yorumlar bence yaptıgı o 5kelimeyi bilmede onceden anlastıgı biriyle yaptı.
Yaralı styleYa kardeşim bu olay birtek bizim ülkemizde var ya. Bu adam çıkıpta ben peygamberim ben başka bir boyuttan geldim dedide benmi görmedim? Ben neden duymadım böyle birşey dediğini? Adamın yaptığı şey zaten bir şekilde hilesini bularak bizlere sanki büyü veya geleceği görme gibi yeteneklerinin olduğunu göstermeye inandırmak. Bazı yorumlara bakıyorumda yok anlaşmışlar yok reyting, yahu kardeşim sanane reytingden sanane anlaşmasından. Eğlendin mi? Şaşırdın mı? Niye altında birşey arıyorsun. Daha iyisini yaparım diyorsan sahne senin göster kendini;ama yapanında emeğine çamur atmayı kesin artık. Yeter.
Arkadaşlar lütfen ya birazcık araştırmacı olun hiç bi şey bilmiyorsanız ekşi'ye bakın da iki şey öğrenin hah master prediction system var youtube'da seyredin numaranın aynısı
ayrıca ekşi'ye girip neler yaptığını da açıklamalı olarak(resimler de var) görebilirsiniz -.-
ALL THIS CRAP IS FAKE
ayrıca ekşi'ye girip neler yaptığını da açıklamalı olarak(resimler de var) görebilirsiniz -.-
ALL THIS CRAP IS FAKE
R
Rocky Balboa
⭐ 17y
Ya kardeşim bu olay birtek bizim ülkemizde var ya. Bu adam çıkıpta ben peygamberim ben başka bir boyuttan geldim dedide benmi görmedim? Ben neden duymadım böyle birşey dediğini? Adamın yaptığı şey zaten bir şekilde hilesini bularak bizlere sanki büyü veya geleceği görme gibi yeteneklerinin olduğunu göstermeye inandırmak. Bazı yorumlara bakıyorumda yok anlaşmışlar yok reyting, yahu kardeşim sanane reytingden sanane anlaşmasından. Eğlendin mi? Şaşırdın mı? Niye altında birşey arıyorsun. Daha iyisini yaparım diyorsan sahne senin göster kendini;ama yapanında emeğine çamur atmayı kesin artık. Yeter.
😴
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap