Resimde gördüğünüz gibi o yazı çıkıyor.Ben ikinci sbotu açınca zannediyordum fakat ilk soktuğum chardan çıktım ve denedim 2.defe denenmiyor kimse böle bişi almıyormu yaw bi cevap 😕 😕 😕
- Resim Silinmiş.
Yeni Versiyonla Sorun Kalmamıştır.
· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
uP up yokmu bilen ?
Kimseye böle bişi çıkmadı galiba 😕
Çıldırcam amaaa yok mu ?? yaw
alala eski versiyonu olan varsa upload edebilirmi eskilerde böle bişi yoktu:S
Dediğin Olay Bendede Oluyor Dostum arada Bir. 3 client acıksa 4. acarken 1 client acıksa 2. acarken Yapıyor..
Bu ayarlamalarda Rakamları Şu Şekilde yap ;
Botu Her kapatıp acdıgında Bunu mutlaka yapmalısın. metin belgesinde botcfg.ini yi düzenlediğinde botu acdıgında config'e yeni maclar ekler. kapattıgında dolayısıyla Tekrardan Rakamlar gelir Ve client acmana izin vermez. ben Bu sekilde uyguluyorum.. Problemde kalmıyor 😉
PS: Ayrıca Versiyonla Alakası Yokdur..
[safecon]
relogin=1
multiclient=1
mac1=433028
mac2=62350Bu ayarlamalarda Rakamları Şu Şekilde yap ;
[safecon]
relogin=0
multiclient=1
mac1=0
mac2=0Botu Her kapatıp acdıgında Bunu mutlaka yapmalısın. metin belgesinde botcfg.ini yi düzenlediğinde botu acdıgında config'e yeni maclar ekler. kapattıgında dolayısıyla Tekrardan Rakamlar gelir Ve client acmana izin vermez. ben Bu sekilde uyguluyorum.. Problemde kalmıyor 😉
PS: Ayrıca Versiyonla Alakası Yokdur..
Bot'u her oyuna dahil edicegin karakter için ayrı klasörlere ayırdıysan mac adresleri sıfırlamana gerek yok. o hayatı dc oldukdan sonra yada oyuna giremediğin zaman client'i kapatıp tekrar açmak istediğinde verir. Sbot'u kapatıp tekrar açtıgında sorun ortadan kalkar 😉
Bot sayfasını kapat tekrar aç.
yeni version geliyor zaten birazdan.. Onunla bi denersin
Bot'u her oyuna dahil edicegin karakter için ayrı klasörlere ayırdıysan mac adresleri sıfırlamana gerek yok. o hayatı dc oldukdan sonra yada oyuna giremediğin zaman client'i kapatıp tekrar açmak istediğinde verir. Sbot'u kapatıp tekrar açtıgında sorun ortadan kalkar ;)
http://img132.imageshack.us/img132/4236/adszen3.jpg
Gördüğün Üzre Her Carın Botu Ayrı Klasördedir. Macları Sıfırlamadığım takdirde C10 hatası alıyorum.
Bot'u her oyuna dahil edicegin karakter için ayrı klasörlere ayırdıysan mac adresleri sıfırlamana gerek yok. o hayatı dc oldukdan sonra yada oyuna giremediğin zaman client'i kapatıp tekrar açmak istediğinde verir. Sbot'u kapatıp tekrar açtıgında sorun ortadan kalkar ;)
http://img132.imageshack.us/img132/4236/adszen3.jpg
Gördüğün Üzre Her Carın Botu Ayrı Klasördedir. Macları Sıfırlamadığım takdirde C10 hatası alıyorum.
Ben niye almıyorum yada bir başkası neden almıyor 🤔
+3 aydır kullanıyorum 😗
vallah muneccim diilim işte :p
ortağım ve ben aynı Şekilde yapıyrus Yoksa C10 güm xD Problem deil Sbot calısıyo ya yeter bana herseferinde mac degistirmek problem deil xD
ortağım ve ben aynı Şekilde yapıyrus Yoksa C10 güm xD Problem deil Sbot calısıyo ya yeter bana herseferinde mac degistirmek problem deil xD
Kopyala yapıştır yapıyorsunuz ondan C10 veriyor. Her bot klasörüne rar'dan dosyaları çıkartmalısınız. Bir öncekinden kopyalarsanız C10 alırsınız. Bu defalarca söyledik.
Kopyala yapıştır yapıyorsunuz ondan C10 veriyor. Her bot klasörüne rar'dan dosyaları çıkartmalısınız. Bir öncekinden kopyalarsanız C10 alırsınız. Bu defalarca söyledik.
İşte bunu bana ilk Kez söylüyorsun :S
Teşekkür ederim ben 1 rardan cıkartıp Exeyi diğer klasörlere dagıtıyordum 👍
Yeni versionla yap o işi 😊
Bütün herşey için sağolun ama benim zatenn ayrı ayrı dosyalar ve ayrı ayrı rarlardan çıkardım macları 0 yaptım yine olmamıştı bu botun bi sınırlamasımıydı neydi neyse yeni versiyonda düzeldi.
Teşekkürler yine bilgileriniz için.
Teşekkürler yine bilgileriniz için.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap