http://xidos.co.uk/index.php
link yukarda arkadaşlar üye olun paypal yoluyla alın 1.50 euro hiçbişey 1 hafta sınırsız kullanım uğraşmaya bile değmez
yeni ve ucuz sm alımı hemde 3.55 ytl koşun tükenmeden alın
· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
herne kadar tbot kadar hızlı olmasada fiyatı hem ucuz hende sro bottan hızlı kasıyor
+ mini modu ve başka çar açabiliyon
+ mini modu ve başka çar açabiliyon
ben senden once buruyada acmıstım konuyu fevzi kardes ama 2,5 ytl degil yanlısın var 3,5 ytl sitede sm satısı 1,5 pound onunda paypalda karsılıgı3,56 ytl moneybookersta kendi komisyonlarını alınca 3,7 ye geliyor yaklasık ama yinede 0x33 ten ucuza satıyor bu site bakalım rekabet sonunda fiyatların dahada dusmesiyle sonuclanıcakmı Very Happy
bana 1.50 euro görünüyo bende öle yazdım
bende niye pound gozukuyor sitede :X
bi dakka banka hesaplarına bakıp kara verelim fiyata
tamam doğrudur sen haklısın
07.01.2008 14:00:45 PAYPAL *CHRISLEAH91 > 4029357733 3,55 YTL
07.01.2008 14:00:45 PAYPAL *CHRISLEAH91 > 4029357733 3,55 YTL
enteresan alıp denemek lazım ne derece güvenilir Rolling Eyes
Biri bu siteden nasıl sm alındığını analabilir mi? Bi zahmet.
ewt denemek lasım cünkü 0x33 de register yoq üye olamıyorum SM için bari buradan alalım qüwenebilirmiyizzkii kullanan warmı??
ya birisi so 0x33 e bizi üye yapsa Evil or Very Mad
C
cruel.turk
⭐ 19y
Bunlar sm mi satıyo yoksa crackinimi satıyo? bana crack satıyolar gibi geldide onu zaten burda da dağıtıyolar
A
Aristotales
⭐ 19y
KREDİ KARTI OLMAYAN NAABSIN NASIL ALINIYO BİRAZ ANLATIRMISINIZ
buda 3 ayrı IP den kullanılabiliyor mu?
boşuna kasmayın kendinizi iptal oldu oradaki sm ler tabi paramızda Evil or Very Mad birisi bu 0x33e ne zaman üye olabileceğimizi açıklasın Evil or Very Mad
o sitedeki softmodu inceledik ve softmodun crağinin olmadıgını gördük... softmod ekibi sitenin softmodlarını sınırsız şekilde banlamıştır...
şimdi siz nerden biliyorsun da dersiniz......herşeyi ispat etmek gerekiyor malum ya...
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
şimdi siz nerden biliyorsun da dersiniz......herşeyi ispat etmek gerekiyor malum ya...
Sen Bilirsin Sence Tbot Crack Yada Sm Ne Zmn Çıkar ?? Tahmin
sm (parayı verene) her zaman var tbot crack hakkında bi bilgim yok.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap