Evet arkadaşlar uzun zamandır 3 AYDIR Oyuna ara vermiştim ama tekrar başladım.Oyuna eski charım _SilverLine_ yi alarak başladım forumdaki eskiler belki hatırlayabilir 10dg zamanında server kıralıydı 😄. Mutluyum inş en güzel şekilde oyunu devam ettireceğim :)
[uyari]ARKADAŞLAR BU RESİMDEDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ HUNTERLİKTEN ÇIKMAYA ÇALIŞTIM SAĞ ALTTAKİ YAZI ÇIKTI ÇIKAMIYORUM ŞUANDA LÜTFEN Bİ ÇÖZÜM GELİRSE MUTLU OLURUM ❗[/uyari]
- Resim Silinmiş.
Yeni Modluk Yeni EXTRALOOB Ve Yeni Ben
· 15 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Bu Alttaki Yazıda Anladığım Kadarıyla 1 den fazla karakter olduğu zaman cıkamıyosun hunterlıktan acc içinde onlarda job olmaması lazım sanırım bir arkadaşta cıkamamıştı 🕵️
Ps:Welcome Başarılar
Bu Alttaki Yazıda Anladığım Kadarıyla 1 den fazla karakter olduğu zaman cıkamıyosun hunterlıktan acc içinde onlarda job olmaması lazım sanırım bir arkadaşta cıkamamıştı 🕵️
Ama yan charlarda job yok :S
Ama yan charlarda job yok :S
Hmm Ozm Bende Çözüm Yok 🎭
hayırlı olsun 😎
consigment diyor..ticaret ile alakalı durum..yan çarlar yada bu çar ticaret için başvurmuş ve onun tamamlanması gerekiyor..çarlara girip kontrol et..
consigment diyor..ticaret ile alakalı durum..yan çarlar yada bu çar ticaret için başvurmuş ve onun tamamlanması gerekiyor..çarlara girip kontrol et..
6 defa kontrol ettim
hayırlı olsun 😜
hayırlı olsun :P
👍
saol
Eski performansı tekrar bekliyoruz 😎
Eski performansı tekrar bekliyoruz 8)
İnş whiteangel
Hata ya bakılırsa consignment specialty goods kaydettirmişsin ve daha trade tamamlanmamış trade tamalandıktan sonra çıkabilirsin sanırım
ps: thieflikte başarısızlıklar 😄
ps: thieflikte başarısızlıklar 😄
ben zaten traderim açıkca anlatırmısın ne yapmam lazım
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
Hoşgeldin 😊 Basarılar 😊
Hoşgeldin 😊 Basarılar :)
Hb tşkler
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap