Icerige atla
Extraloob

Yeni Modluk Yeni EXTRALOOB Ve Yeni Ben

· 15 Yanıt · 1.6K görüntüleme
T
TheCunninG OP ⭐ 19y
Evet arkadaşlar uzun zamandır 3 AYDIR Oyuna ara vermiştim ama tekrar başladım.Oyuna eski charım _SilverLine_ yi alarak başladım forumdaki eskiler belki hatırlayabilir 10dg zamanında server kıralıydı 😄. Mutluyum inş en güzel şekilde oyunu devam ettireceğim :)
[uyari]ARKADAŞLAR BU RESİMDEDE GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ HUNTERLİKTEN ÇIKMAYA ÇALIŞTIM SAĞ ALTTAKİ YAZI ÇIKTI ÇIKAMIYORUM ŞUANDA LÜTFEN Bİ ÇÖZÜM GELİRSE MUTLU OLURUM ❗[/uyari]

- Resim Silinmiş.
15 Yanıt
T
TheRinG ⭐ 16y
Bu Alttaki Yazıda Anladığım Kadarıyla 1 den fazla karakter olduğu zaman cıkamıyosun hunterlıktan acc içinde onlarda job olmaması lazım sanırım bir arkadaşta cıkamamıştı 🕵️

Ps:Welcome Başarılar
T
TheCunninG OP ⭐ 19y
Bu Alttaki Yazıda Anladığım Kadarıyla 1 den fazla karakter olduğu zaman cıkamıyosun hunterlıktan acc içinde onlarda job olmaması lazım sanırım bir arkadaşta cıkamamıştı 🕵️

Ama yan charlarda job yok :S
T
TheRinG ⭐ 16y

Ama yan charlarda job yok :S

Hmm Ozm Bende Çözüm Yok 🎭
H
hanry006 ⭐ 16y
hayırlı olsun 😎

M
melhmet ⭐ 18y
consigment diyor..ticaret ile alakalı durum..yan çarlar yada bu çar ticaret için başvurmuş ve onun tamamlanması gerekiyor..çarlara girip kontrol et..
T
TheCunninG OP ⭐ 19y
consigment diyor..ticaret ile alakalı durum..yan çarlar yada bu çar ticaret için başvurmuş ve onun tamamlanması gerekiyor..çarlara girip kontrol et..

6 defa kontrol ettim
V
Viski ⭐ 18y
hayırlı olsun 😜
T
TheCunninG OP ⭐ 19y
hayırlı olsun :P

👍
saol
D
Dark Zone ⭐ 16y
Eski performansı tekrar bekliyoruz 😎
T
TheCunninG OP ⭐ 19y
Eski performansı tekrar bekliyoruz 8)

İnş whiteangel
G
GNR ⭐ 18y
Hata ya bakılırsa consignment specialty goods kaydettirmişsin ve daha trade tamamlanmamış trade tamalandıktan sonra çıkabilirsin sanırım
ps: thieflikte başarısızlıklar 😄
T
TheCunninG OP ⭐ 19y
ben zaten traderim açıkca anlatırmısın ne yapmam lazım
R
Hoşgeldin 😊 Basarılar 😊
T
TheCunninG OP ⭐ 19y
Hoşgeldin 😊 Basarılar :)

Hb tşkler

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap