Ben Yeni update Geldiğin de Charım Soyuldu Sadece Paramı Almışlar Bu Durum La Karşılaşan Varmı ? 😢
Yeni Updateden Önce SoyuLanLar
· 17 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
17 Yanıt
H
HurRicanEmJ
⭐ 19y
cafede oynusan bu durum cok yuksek eger evde oynuyor isen keylog veya trojen gıbı seyler kapmıs san normal
cafede oynusan bu durum cok yuksek eger evde oynuyor isen keylog veya trojen gıbı seyler kapmıs san normal
👍
T
THE_PuNiSHeR-
⭐ 17y
:?
hmm bizim arkadas bundan önceki updatede soyulmustu sadece parayi almislar . :S ilginçç
S
ShapeShifter
⭐ 18y
banada oluyodu
Evet,internet cafede oynuyorsan,sadece goldunun gitmesi normal.Bazı internet cafelerde bu yöntem ile gold satan cafe sahipleri var,beleşten baya bir kazanç sağlıyorlar.Sen nerden soyuldugunu öğrenmeye çalış.
benimde soyuldu plutoda 80 lv wizardım sadece inventory boşalmıştı paralr ve üstündeki itemler başka hiçbirşeye dokunmamışlardı.. 😞
D
desTibaa `
⭐ 17y
aynen aynı sekılde arkadasıma oldu inventory bosaltılıo para gidio itemler banka dokunmuor.
Violent Arise
⭐ 19y
aynen banada oldu hemde 4 çarıma sadece parayı alıyorlar 😎
Bana da oldu acaba neden hem evde oynuyorum hemde orjinal virüs programım var
F
fearfactor
⭐ 18y
eet aynen kafedende olabikir
geçmiş olsun artık üstüne bi bardak su iç hacı :s Bızım serverda 100 lerce global geldı son update'te soyulan charlarla ilgili char sahipleri global attı ver hersey ortada. Suçu GM'lere attılar ama dogruluk derecesını bılen yok. [u]Bir serverda en az 100-150 kişinin charının boşaltılması alışıldık bırsey degıl ! :?
Aynen Bizim Eosta 6 Charımızı Soydular :S Geçen Haftaki Update'den Sonra Charların Hepsi Soyuldu :S
Bende yaklaşıl 6 ay önce soyulmuştum ve sadece paramı almışlardı. 🤔
Goldlarınızı güvenilir bir siteden alın !
M
Misproject
⭐ 19y
🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap