Icerige atla
Extraloob

Yeni Updateden Önce SoyuLanLar

· 17 Yanıt · 1.7K görüntüleme
C
CyberSky OP ⭐ 18y
Ben Yeni update Geldiğin de Charım Soyuldu Sadece Paramı Almışlar Bu Durum La Karşılaşan Varmı ? 😢
17 Yanıt
H
cafede oynusan bu durum cok yuksek eger evde oynuyor isen keylog veya trojen gıbı seyler kapmıs san normal
B
BurdurLee ⭐ 18y
cafede oynusan bu durum cok yuksek eger evde oynuyor isen keylog veya trojen gıbı seyler kapmıs san normal

👍
T
:?
H
HeNDiCaP ⭐ 18y
hmm bizim arkadas bundan önceki updatede soyulmustu sadece parayi almislar . :S ilginçç
S
banada oluyodu
K
Kai ⭐ 18y
Evet,internet cafede oynuyorsan,sadece goldunun gitmesi normal.Bazı internet cafelerde bu yöntem ile gold satan cafe sahipleri var,beleşten baya bir kazanç sağlıyorlar.Sen nerden soyuldugunu öğrenmeye çalış.
C
Cube ⭐ 17y
benimde soyuldu plutoda 80 lv wizardım sadece inventory boşalmıştı paralr ve üstündeki itemler başka hiçbirşeye dokunmamışlardı.. 😞
D
desTibaa ` ⭐ 17y
aynen aynı sekılde arkadasıma oldu inventory bosaltılıo para gidio itemler banka dokunmuor.
Violent Arise
aynen banada oldu hemde 4 çarıma sadece parayı alıyorlar 😎
_
_wanted_ ⭐ 18y
Bana da oldu acaba neden hem evde oynuyorum hemde orjinal virüs programım var
F
fearfactor ⭐ 18y
eet aynen kafedende olabikir
C
cwnone1 ⭐ 17y
geçmiş olsun artık üstüne bi bardak su iç hacı :s Bızım serverda 100 lerce global geldı son update'te soyulan charlarla ilgili char sahipleri global attı ver hersey ortada. Suçu GM'lere attılar ama dogruluk derecesını bılen yok. [u]Bir serverda en az 100-150 kişinin charının boşaltılması alışıldık bırsey degıl ! :?
_
_ANIL_ ⭐ 19y
Aynen Bizim Eosta 6 Charımızı Soydular :S Geçen Haftaki Update'den Sonra Charların Hepsi Soyuldu :S
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bende yaklaşıl 6 ay önce soyulmuştum ve sadece paramı almışlardı. 🤔
K
Kup ⭐ 18y
Goldlarınızı güvenilir bir siteden alın !
M
Misproject ⭐ 19y

🙄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: