Icerige atla
Extraloob

Kore Silkroad Yeni gelen updateden resimler

· 15 Yanıt · 2.0K görüntüleme
D
dmadbtldls OP ⭐ 15y
Kervan sistemi tamamen degisti o yeni gelen skill e basinca essek cikiyor gorev yaparak lv atliyorsun 1 9 lv arasi icin 1 9 arasi mob keserek gorev dusuruyorsun.bilmiyorum ama ben yeni updateyi pek begenmedim acikcasi....

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
15 Yanıt
D
dmadbtldls OP ⭐ 15y
bu arada bu kervan leveline 40 yapinca tabiki 1 hafta icinde odul olarak 11 dg nova veriyor ama .bunu 40 lv yapmak icin 40 firin ekmek yemek lazim baska turlu olmaz 😄
GOKHANCAN
GOKHANCAN ⭐ 17y
hmm lvlda 9 gözüküyo exp bari nsl geliyo?
D
dmadbtldls OP ⭐ 15y
9700 exp geliyor olum bunu 40 lv yapmak 😄
H
h&a ⭐ 19y
5 * cekemiormusun kervani mesela
D
dmadbtldls OP ⭐ 15y
Malin nerde satildigini bulsam mob keserek skill levelini atlatiyorsun
Q
Quattro ⭐ 19y
Malin nerde satildigini bulsam mob keserek skill levelini atlatiyorsun

Kervan çekerek değil yani mob keresek skılerın lvl artıyor kotu olmuş bu 🤔
D
dmadbtldls OP ⭐ 15y
evet ama skill 40 lv oldugunda 11 dg sox weapon veriyor ama sanirim 1 hafta icinde
P
güzelmiş.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Kervan sistemi tamamen degisti o yeni gelen skill e basinca essek cikiyor gorev yaparak lv atliyorsun 1 9 lv arasi icin 1 9 arasi mob keserek gorev dusuruyorsun.bilmiyorum ama ben yeni updateyi pek begenmedim acikcasi....

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

bu görsel kervan skill'i mi ?
D
dmadbtldls OP ⭐ 15y
kervan diye birsey kalmadi yada hala ben bulamadim thief ve hunter var o skile bastiginda essek cikiyor onla orda olan npc den gorev alip yapiyorsun skill lvlin yukseliyor cesitli guc skilleri aciliyor ...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
hmm çok teşekkürler güzel bilgi thief hunter giyince neler çıkıyor onlarında ss'ini alabilir misin kuzum 😘
D
dmadbtldls OP ⭐ 15y
thief hunter giymiyor thief yine thieflik kiyafetini giyiyor Ama istersen 105 lv karakter thief yarin resim ceker paylasirim.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bekliyorum canımcım 😘
D
dmadbtldls OP ⭐ 15y
bekliyorum canımcım 😘

ozel mesaj atamadigim icin buradan yaziyorum.Senden birsey rica etsem bi konu acacagim ksro bolumune party seklinde kasmak icin 7 kisiye ihtiyacim var bu 7 kisi bu siteden guvenilir olacak yani ilerde beni satmiyacak.acacagim konuyu bi kac saatligine global yapabilir misin konuyu cok duzgun acacagim.....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: