O Onitsuka OP ⭐ 17y 12 yil once #1 Faturaya ek bu telefonu aldım arkadaşlar HTC 500 Desire TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
bluesman ⭐ 17y 12 yil once #2 yorum falan yok hacım hayırlı olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 12 yil once #3 2 sene sonra ses tuşu kopabiliyor, onun dışında güzel telefon. güle güle kullan. 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L L0nelyHeRo ⭐ 13y 12 yil once #4 hayırlı uğurlu olsun bende iphone 5s alacağımda bakayım sen ne almışın diye girdim 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Slim Shady ⭐ 14y 12 yil once #5 Sen beğendiysen, hayırlı olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RoqA ⭐ 17y 12 yil once #6 1-2 ay önce ablama aldık bunu gayet memnun, incelemiştim piyasayı baya 800-900e kadar bence alınabilecek en iyi telefon TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Onitsuka OP ⭐ 17y 12 yil once #7 sagolun 😊 iyi bari bi anlık oldu Avea ya bayiye girdim bi üstten bakıyım derken 5dk sonra elime telefonu verdiler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
2 2447 ⭐ 16y 12 yil once #8 gm discovery çıkmasaydı bunu alıyordum. Ama discovery ! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L L0nelyHeRo ⭐ 13y 12 yil once #9 Bu mesaj Onitsuka rumuzlu uyeden alinti yapildisagolun 😊 iyi bari bi anlık oldu Avea ya bayiye girdim bi üstten bakıyım derken 5dk sonra elime telefonu verdiler :)Öyle zaten bi girdin mi öyle iyi böyle iyi şöyle böyle derken pat bi bakmışın telefonu almaya karar vermişin 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 12 yil once #10 hayirli olsun 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Flexi ⭐ 14y 12 yil once #11 hayırlı olsun dostum, htc ne zaman güzeldir (Beats kulak) ile beraber 😊 ben iphonenin üzerine telefon daha tanımadım açıkcası samsung kullanıcısı olarak samsungtan bıkmış durumdayım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V volkanka ⭐ 17y 12 yil once #12 general mobile discovery dururken bunu almak pek mantıklı olmamış ama genede hayırlı olsun. güle güle kullan. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil