Yeni Bir Telefon Almayı Düşünüyorum ...
İstediğim Özellikler :
Kullanışlı
WiFi
Dokunmatik Olsa İyi Olur
Kamerası Cok Kötü Olmasın .. Çok İyi Olmasına Gerek Yok ...
Telefon Kasmasın ...
Teşekkürler ^^
MAX 500 TL ^^
Yeni Bir Telefon
· 21 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
T
Tony Montana
⭐ 18y
Samsung bir telefon çıkarttı. 300Tl civarında olması lazım. Bir arkadaşım aldı gayet memnun
Samsung bir telefon çıkarttı. 300Tl civarında olması lazım. Bir arkadaşım aldı gayet memnun
markasını söylemeyi unutmuşsun
T
Tony Montana
⭐ 18y
Markasını söyledim de modelini bilmiyorum 😆
e63 ben kullanıorum:)
Kamerası 2mp olmasına ragmen samsungun 3.2 ilerinden daha iyicekiyor test edip onayladm 😊
390 TL falan
Kamerası 2mp olmasına ragmen samsungun 3.2 ilerinden daha iyicekiyor test edip onayladm 😊
390 TL falan
nokia 5800 xpressmusic
öneririm.
http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-5800-xpressmusic
öneririm.
http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-5800-xpressmusic

UP !! Söylediklerinizi Ekledim Listeme .)
nokia e71 bence cok iyi ama 500 ün az uzerndeydi gliba 😊
nokia e71 bence cok iyi ama 500 ün az uzerndeydi gliba :)
Abimde E72 Var Veririm Sana Veririmde Diyor .. Ama İş Vermeye Gelince Fosss ^^
Markasını söyledim de modelini bilmiyorum 😆
Chat 335 markası ben kullanıyorum analog tuşu blackberry gibi dokunmatik onun haricinde klavyeli bir telefon kasma yok bi sorun yok fiyatıda çok uygun 316 👍 ☕
Klavyeli Pek Tercih Etmiyorum Ama Klavyeli Alırsamda Abimde E72 Yi Alırım Para İle Sanırım 👍
UP
UP !!
Nokia 5530-5800 Xpress Music
yok oyle bı telefon ne yazıkkı 500 tl ye kasmayan dokunmatık ben 5800 da kullandım kasıyodu simdi samsung star s5233 kullanıyorum resımlerde falan gıne kasmıyo deıl
samsung corby wi-fi dokunmatik isiya duyarlı dokumya gelmıyo soguk havalrda ekrana hoooh yapman gerekiyor dokunmatik işlemesı için ama gayet kullanısşlı sana tavsiyemdir 2mp kamarası var oyun vs... program istiyosan nokia 5800
Sony Ericsson K530i De güzel . Kasma Derdi Yok artı 3G var dokunmatik değil 2mb kamera . 200 Lira civarı
Şuan C5-03 Var Aklımda 5800 ' Dan Daha İyi Gibi Geldi ^^ Corby'ide Düşünüyorum Şuan ...
Eğer Paranız Varsa 700-800 Civarı C7 Tavsiyemdir (HD Video Kaydı-Gerçek Cam Ekran-WiFi-8GB Telefon Hafızası-8MP Kamera ^^-AMOLED Ekran)
Eğer Paranız Varsa 700-800 Civarı C7 Tavsiyemdir (HD Video Kaydı-Gerçek Cam Ekran-WiFi-8GB Telefon Hafızası-8MP Kamera ^^-AMOLED Ekran)
Samsung Monte(S5620) önerebilirim çok güzel bi telefoz şarjı bana yaklaşık 5-6 gün gidiyor 😄
istediğin tüm özelliklerde var fiyatıda 420tl incelemek isterseniz tıklıyın
Samsung Monte(S5620) önerebilirim çok güzel bi telefoz şarjı bana yaklaşık 5-6 gün gidiyor 😄
Teşekkür Ederim ^^ Şuan Listem ...
5800 , C5-03 , Samsung Monte ^^
Ağırlıklı C5-03 İstiyorum İş Kaldı Pedere ^^ 😘
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap