Yeni server geldiği zaman bizimle beraber yola çıkacak arkadaşlarımız buradan pm'den belirtsinler.Şimdiden neler yapacağız bunun planlarını yapalım arkadaşlar.
Ps:Birlikten kuvvet doğar.EXL ailesi olarak kendimizi kanıtlayalım.
Yeni Sw'de Oynayacak Arkadaşlar İçeri >>>>
· 49 Yanıt · 5.1K görüntüleme 0 okuyor
49 Yanıt
bi sw tarihi belli olsun bakarız 😊

bi sw tarihi belli olsun bakarız :)
Hacım şimdiden yapılanalım ki kimler var görelim elbette beklemek lazım yeni sw'yi. 😎
Size Bol şans 🙄
Server acildigi dakika ordayim<3
Bro akarız yeni sw'ye koyarız şeklimizi siteye tüm sw'ye 😎
1k silk hazirda bekliyor, %100 gelecek kisiler belirtirse ismini buradan partileri kurmaya baslariz.
ps : wiz/cleric <3
ps : wiz/cleric <3
Tabii ki de kardeşim şimdiden bir yol haritası çıkarmak iyi olur ama bakalım kaç kişi gelicek ? gelenlerde silk, bot olacak mı ? devamlı online olucaklar mı ? detaylı bir şekilde hele alınırsa sw da bizleri kimse tutamaz.

Arkadaşlar bende yardımcı olurum açarım 5 char gene kasarız akarız sw'ye 😎
M
MelancholyMan
⭐ 17y
Gelmeyi İsterdim Ama Pek Online Olamıyacagım İçin + Silk ... =( Neyse Yeni Başlıyacak Arkadaşlara Bol Şans.
gelirim ancak 7/24 online olamam ve çok fazla silk gold vs çekemem malum öğrenciyiz 😳
Gelin gereken yerde prenizi alırsanız biz girer charınızı kasarız.
100% gelirim hatta her hafta silkte çekerim fakat ama aranızdan bi arkadaşın benım için haftaiçi bota atması lazım :S (silk ile bile öderim yani)
PS: buildim: CH Full str blader
PS: buildim: CH Full str blader
en iyisi yeni sw ye baslamak bizim para kenarda köşede dursun acıldımı akalım bari 😁 3-4 charla kaptırıp giderim 😜
Arkadaslar parti duzenimiz tamamen eu olacagi icin ch charlari partiye sokmamiz mumkun degil maalesef 😞 [Ozel durumlar haric]
ve ayrica ben her ay %100 pre plus + pet + devil yenilerim derseniz eger nincasununda dedigi gibi biz gireriz charlara hic sorun olmaz 😊
ve ayrica ben her ay %100 pre plus + pet + devil yenilerim derseniz eger nincasununda dedigi gibi biz gireriz charlara hic sorun olmaz 😊
bu arada sw ne zamn acılcak belli mi 😆
Acilis tarihi hic farketmez bizim yaklasik 30-35 kisilik bi kadro hazir Petra serverinden herkes setini, charini vs. satti silkleri hazirladi ve dort gozle yeni serverin gelmesini bekliyor bu kadroya exl den de dahil olacak arkadaslarla birlikte kismetse serverin ilk gunu guildi acip Hotani alan ilk guild olmak istiyoruz 😊
M
MelancholyMan
⭐ 17y
Arkadaslar parti duzenimiz tamamen eu olacagi icin ch charlari partiye sokmamiz mumkun degil maalesef 😞 [Ozel durumlar haric]
ve ayrica ben her ay %100 pre plus + pet + devil yenilerim derseniz eger nincasununda dedigi gibi biz gireriz charlara hic sorun olmaz :)
Abov 😄. Neyse Size Başarılar.
Acilis tarihi hic farketmez bizim yaklasik 30-35 kisilik bi kadro hazir Petra serverinden herkes setini, charini vs. satti silkleri hazirladi ve dort gozle yeni serverin gelmesini bekliyor bu kadroya exl den de dahil olacak arkadaslarla birlikte kismetse serverin ilk gunu guildi acip Hotani alan ilk guild olmak istiyoruz :)
her ay charın herşeyini acarım ama ben yaz sezonunda işime hiç karar tutmuyo.(malum truzim daral: )o yüzden ben chara pek bakamam koyarım bota koyarım ptye gecer.Şimdiden anlaşalım benm char dc yedikden 15 dakka sonra gelmesse,ben gelene kadar bota koycaksınız 😆 😜
eğer gelirsem kendi partim ile gelirim servere
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Cs de harita hataları alan arkadaşlar buyrun içeri. Yeni Başlayan ve Başlayacak Arkadaşlar İçeri Aether sw de satilik warior clerick 119 lwl carda 3 b gold mevcut ilgilenen arkadaşlar sadece wp yoluyla iletisime gecebilir 05447608224 Yeni Sw de 7/24 Pt Arıyorum! Sw yeni acıldı gel içeri >> 85.153.14.66