No dc clientle çalışıyor mu?
eet bn çalıştırdım
akıl var mantık var no dc ile calısır ama kod hatası alırsınız orjinal kullanın gene no dc ozellıgı olur nıe dersenız o sm
eet bn çalıştırdım
Kemalist simdi adsl res atım sifreyi tekarar degistirdim dosyaları igndirim deniyorum simdi ok
Şu Anda Çok Mutluyum Ama Belli Edemiyorum Mr. Green İndirme Boşu Boşuna Hanryo Sende Aynı İşlemi Tekrarlar Mısın ?
Beyler Benden Size Bir uyarı ben sofmod kullanıyordum. Hatta 0x33 resmi sitesinden aldım. oyunumu oynarken birden oyundan attı ve oyuna girmeye çalıştığım zmn oyunda birisi var uyarısını verdi...bekledim yarım saat sonra girdiğimde charım yalan olmuştu... Üstelik full farm 80 lwl glavieci itemleri falan full +5+6'ydı.Ben Sizi uyarayımda. Zaten 1.de ban yedim 2.de hacklendim . Bıraktım SRO u iyice ya Exclamation
Kemalist simdi adsl res atım sifreyi tekarar degistirdim dosyaları igndirim deniyorum simdi ok
Şu Anda Çok Mutluyum Ama Belli Edemiyorum Mr. Green İndirme Boşu Boşuna Hanryo Sende Aynı İşlemi Tekrarlar Mısın ?
Neden indirmim olmayacakmı gine:D Very Happy
no-ip.com sitesine üye olup ip alın öle deneyin
Nasıl yapacaz sunu bi yapsakta paralı botta alacam onuda kullanamm lazım:D
eet bn çalıştırdım
akıl var mantık var no dc ile calısır ama kod hatası alırsınız orjinal kullanın gene no dc ozellıgı olur nıe dersenız o sm
Uğraşıyorum Ben Yapamazsam Babamı Devreye Sokucam Mr. Green
Uğraşıyorum Ben Yapamazsam Babamı Devreye Sokucam Mr. Green
Ben tee bidaki sm ye girersem iyidir.
Seninkisi Statik Değil Ki Bir Daha Girmeyi Dene Rolling Eyes
Seninkisi Statik Değil Ki Bir Daha Girmeyi Dene Rolling Eyes
Kaçkere denedim gördün resmide x33 başka bi hata yapıyo olabilirmiyim?
Log in to write a reply.
Log In