Icerige atla
Extraloob

Yeni SoftMod | Çalışmıyor | 10 Şubat 2008

· 436 Replies · 33K views · Page 7 / 22
Replies
M
minotauros ⭐ 19y
paylaşım için sağol
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.
bu hata ne dene cıkıo kemalıst

Pcne Res Çek . Rev Bot Kullandıysan Media Patcherı Hallet . www.silkroadonline.net e Bir Kaç Kez Gir...

Bunlar Olmadıysa Oyunu Normal Açmaya Çalış...
D
DaHope ⭐ 19y

saolasın kemalist Very Happy girdim oyuna züper kasıyor fakat crack by kemalist yazıo sen mi yaptın Very Happy

Bakalım Nasıl Oluyormuş Dedim Twisted Evil Bot Potçuda Duruyorsa Ekran Görüntünüzü 1024x768 Yapın .
Sorusu Olan Bir Daha Sorarsa Sevinirim...

ekran zaten 1024x768 Mr. Green
O
orqundogi ⭐ 19y

saolasın kemalist Very Happy girdim oyuna züper kasıyor fakat crack by kemalist yazıo sen mi yaptın Very Happy

Bakalım Nasıl Oluyormuş Dedim Twisted Evil Bot Potçuda Duruyorsa Ekran Görüntünüzü 1024x768 Yapın .
Sorusu Olan Bir Daha Sorarsa Sevinirim...

ççözünürlük zaten öyle başka napmalıyım Crying or Very sad
R
Rioter * ⭐ 18y
bEYELR BOT ÇALIŞIYIORRRRR
S
serojen2 ⭐ 18y
benim ki yine olmadı ekran ayarları ıle olabılırmı
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Oyun Çözünürlüğünüzle , Pc Çözünürlüğünü Bir Tutun . Oyundayken Çözünürlük Değiştirmeyin Bundan Başka Aklıma Bir Şey Gelmiyor...
B
BoyS_TR ⭐ 18y
teşekkürlerrrrrrr extrabeer extrabeer extrabeer hmm santam
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Olmuyo Patlak Görünüyo Bende Clockwork Benim Banı Çözmedi Galiba... Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Special thx to Flexi
Y
not authorized hatası weriyo cara tıklıyınca:D Laughing
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bendede Not Authorized Veriyor Ama Bende Bütün Smlerde Veriyor Arkadaşımda Çalıştı Bir Kaç Kişide Daha Çalıştı... Bende Koydum Bazı Kişilerde Çalışıyor Bazı Kişilerde Çalışmıyor...
R
ReaLPrisoN ⭐ 19y
bendede adamı seçip start diyom hata veriyo çözümü yokmu biri baksın ya
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

bendede adamı seçip start diyom hata veriyo çözümü yokmu biri baksın ya

Olsa İlk Önce Kendimde Çözerdim...
T
ToXiC_ ⭐ 19y
Gecenki sm bann yedigimiz icin o hatayı veriyodur bence
O
orqundogi ⭐ 19y
valla bu nun potcuda takılmasıyla ekran çözünürlüğünün hiç bi alakası yok heralde çünkü ekran çözünürlükleri tam kemalistin dediği gibi kahvekeyfi
T
ToXiC_ ⭐ 19y
Nerden bann yedik hic bi sm kullanamayacaz bunun hic bir yolu yokmu
Q
Quincey ⭐ 18y
pc çok ısınmış bi dosya 20 dkde inio bi 10 dk kapataım denicem inş. olur softmod bitti tbot geldi o bitti softmod yeniden bide isrobot ücretsiz olsa Wink
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Bir Şeye Bakacağımda Şimdi Extraloobtaki Şifreni Değiştirip Sonra Birde Adslini Resetleyip Yine Değiştirebilir Misin ?

Yada Not Authorized Hatası Alan Arkadaşlardan Birisi ? Bu İp Ban Mı Yoksa Başka Bir Şey Mİ Ona Bakacağım...
T
ToXiC_ ⭐ 19y

Bir Şeye Bakacağımda Şimdi Extraloobtaki Şifreni Değiştirip Sonra Birde Adslini Resetleyip Yine Değiştirebilir Misin ?

Yada Not Authorized Hatası Alan Arkadaşlardan Birisi ? Bu İp Ban Mı Yoksa Başka Bir Şey Mİ Ona Bakacağım...

Nasıl yapacagımı anlatırsan yaparım gecende bi dosya koymustun denedim hepsini olmadı resette attım bide onu deneriz yeterki olsun
D
DexteR_ ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.
kemalist her dedini yaptıum halde alıyorum bu lanet hatayı ya Sad

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: