Icerige atla
Extraloob

Yeni SoftMod | Çalışmıyor | 10 Şubat 2008

· 436 Replies · 33K views · Page 15 / 22
Replies
H
hayabusa_ ⭐ 19y

Karrdeşim senin gözünün çapağını yiyim oldu saolasin. santam birde oyuna girince ayar yapmak icin hangi tus? birde ayarlari türkçe olarak yazarsan süper olur

ığğğğ Mr. Green Mr. Green
Q
Quincey ⭐ 18y
bot patladımı dc yedim
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

bot patladımı dc yedim

Bot Patlarsa Dc Değil Not Authorized Yersin Wink
M
mel1h___ ⭐ 19y

Karrdeşim senin gözünün çapağını yiyim oldu saolasin. santam birde oyuna girince ayar yapmak icin hangi tus? birde ayarlari türkçe olarak yazarsan süper olur

ığğğğ Mr. Green Mr. Green

Şunuda diyebilirsin.
ayak parmağanın arasındaki pislikleri yiyim Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Mr. Green
M
Yakında Patlar..(Hep Öle Oluyo Çünkü.Tam Oyuna Alıyo Home tuşuna basıyom Bot Bitiyo..Bi scroolda Gitti) extrabeer extrabeer
Hello world
Q
Quincey ⭐ 18y

bot patladımı dc yedim

Bot Patlarsa Dc Değil Not Authorized Yersin Wink

oyuna girmeye çalışmadım patladıysa IP banlanmasın die dedim Wink
O
ozgur2266 ⭐ 19y
ya ben clienti indirdim botuda indirip uygun klsörü yarattım loaderide bot klasörüne atıyorum clienti ise silkorad klasörüne atıyorum . önce sro botu sonra loaderden clienti açıyorum.. ama masaüsütnde hani dikdörtgen resim oluyorya açılırken sro orada kalıyor açılmıyor... Sad
Q
Quincey ⭐ 18y

ya ben clienti indirdim botuda indirip uygun klsörü yarattım loaderide bot klasörüne atıyorum clienti ise silkorad klasörüne atıyorum . önce sro botu sonra loaderden clienti açıyorum.. ama masaüsütnde hani dikdörtgen resim oluyorya açılırken sro orada kalıyor açılmıyor... Sad

kasılasından oluor açılırkan fazla işlem yapma Cool
O
ozgur2266 ⭐ 19y

kasılasından oluor açılırkan fazla işlem yapma Cool

ya hiçbişey yapmıyom açık bişeyde yok Very Happy
M
Mumya ⭐ 19y
Aniden lag oldu ya hiç bu kadar olmamıştı acaba herkeste mi öyle?
C
silkroadonline.net bağlan bi sefer düzelir..
Q
Quincey ⭐ 18y

silkroadonline.net bağlan bi sefer düzelir..

evt seninki start gelmemesindendir aklıma gelmedi bunu dene Very Happy
X
XxAcuNxX ⭐ 18y
ben botla oyuna girdim ama bot crack olmamis yani orda id ve şifrede bise yazmio cracklimi suan??
M
mehmet125 ⭐ 19y
Evet güzel çalışma.Ama uzun sürsün salı gününe kadar falan kota dayanmıyo böle indir kaldır popcorn
_
_Dark_Man_ ⭐ 19y
Bot çalışıyomu hala? Mr. Green
M
Mumya ⭐ 19y

ben botla oyuna girdim ama bot crack olmamis yani orda id ve şifrede bise yazmio cracklimi suan??

zaten bi şeye tıklamıcan yani login falan demicen dersen gider auto training
_
_Ghost_ ⭐ 19y
Bir şey soracağım;
Eğer image kodu yazarken HOME tuşuna basarsak bot menusu gelirmi?Yada ne olur botla girerken bu tuşun çalışmamsı mı gerekir?Ben de çalıştığına göre şu sonuç çıkarmı; oyuna girsende karakter seçerken beni atacaktır.Fikir ve tecrübelerinizi yazın bana...
M
Çok az kaldı.Laglar Fazlalaştı Birazdan Biter..

0.211989.321870.856198
Hello world
X
XxAcuNxX ⭐ 18y
bnm ki calisio scorpion lara biraktim 36 full int Very Happy
H
HaTeFuL ⭐ 18y
beceremedim ya Mr. Green

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: