ya bu bot towna ışınlanınca manyaklaşıor tüm ayarlarını unutor ama ayarlar kayıtlı iken Exclamation mesela loop kayıtlı yerine gitmior pot almıor vs.vs.vs. bisürü Mad
Yeni SoftMod | Çalışmıyor | 10 Şubat 2008
· 436 Replies · 33K views 0 reading · Page 12 / 22
Replies
- Resim Silinmiş.
işte hatam bu loadere tıklayınca bu oluo
+ avg den demeyın avg yı kapayıncada böle oluo
dikkate alınana kadar uplamaya dewam uppp
kardes senın sılkroad yerel dısc c de program fıles klasorunun ıcınde yuklu degılmıs demek kı
F
fox89hakan
⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
kardes senın sılkroad yerel dısc c de program fıles klasorunun ıcınde yuklu degılmıs demek kı
tek cevap avg kaldır mumkunse pc ye format at dene ama avg kaldır gırmezse format at Very Happy
ondan ya da x33 dosyalarını dogru yere atamadın aqa onlardan emın ol avg yı kaldırmana gerek yok kapa yeter
Hatanızın Nedenini buldum. Loaderle x33 dosyasını silkroadın değil bot klasörünün içine atacaksınız
Soru işareti alıp masa üstüne düşenler varmı varsa bu sorunu nasıl aştınız?Krakter seçme aşamasında adamımızı seçince veriyor bu hatayı.
- Resim Silinmiş.
Avgyi sisiteminden akldır .. bendede aynısını veriyodu avg bi şekilde engelliyo kapalı olmasına ragmen pc den kaldır çalışacaktır .. aynısı bendede wardı bi önceki softmod da avg yi kaldırdı pc den kasmıstım .. şimdi avg felen yüklü deil miss gibi kasıyom walla ... kaldır bence kaldır extraokk
? hATASI İÇİN GRAFİK KARTINIZI GÜNCELLEĞİN
ondan ya da x33 dosyalarını dogru yere atamadın aqa onlardan emın ol avg yı kaldırmana gerek yok kapa yeter
kardeşim geçendede sen demiştin galiba.. olmuyo bu yöntem olmuyo yaf sisitemden kaldır bak bidaha weriomu .. dediler bide geçende neymiş yanlıs klasöre çıkarmıssındır ... kemalist ın bot klasörünü indirin silkroadın oraya atın . .avg yi pcdn kaldırın girin oyuna
yaw server traficc ten giremiyorum daha bot u kullanamadım bile Mad
5 lvl ustumde taktim bota auto potlar zaten hp 90 mp 70 Very Happy:D O kadar dusmuyorki assagiya oturup dinlenmesi icin Very Happy
mODİFİ ER KULLAN dENE HEP 5-1,0 DK DA GEÇİYORUM BEN
A
AbsoLut_TR
⭐ 19y
start aktif degil paralımı bu ....?
evet şimdi oyuna girdim ve bot çalıştı bot u nasıl start lıcam
B
baykarizma
⭐ 19y
oyuna girerken leoderde x33 hatası verıo tam karakteri seçerken masa üstüne atıo çözüm ples acil
Lütfen yardımcı olun oyuna girdim ve botta all da mor yazılar çıktı yani botu yaptım peki nasıl çalıştırıcam yani nasıl kasdırıcam Yardım please
B
baykarizma
⭐ 19y
karakteri seçerken masa üstüne atıo çözümü bilen yokmu .............
U
unsterblch
⭐ 19y
bende not autrized yaziyor ya gecen biri sölemişdi ip'si banlanmiş giremeyenlerin diye. Acaba bunun baska bi yöntemi varmi girmek icin
Masaüstüne atılan iki kişi olarak cevap bekliyoruz.
5 lvl ustumde taktim bota auto potlar zaten hp 90 mp 70 Very Happy:D O kadar dusmuyorki assagiya oturup dinlenmesi icin Very Happy
onu sen ayarlıyon belki enerjin den 10 az yaptın 10 düşer düşmez oturur.
Log in to write a reply.
Log In