Icerige atla
Extraloob

Yeni sistem için teşekkürler JOYMAX!!!!

· 26 Yanıt · 2.4K görüntüleme
T
Thunder77 OP ⭐ 18y
Oyunu bırakıyorum okadar emek verdigim charım bugun eve geç gelip updateyi gorememem yuzunden verif yapılarak calındı...
ama o charı ona yar etmiycem chargebackde yolda bu yeni sistem çok işe yaradı EVET!!!(HACKERLAR İÇİN ÖYLE)
26 Yanıt
J
jasmine66 ⭐ 17y
edit
X
Xantus ⭐ 17y
:/
A
Geçmiş olsun bu yontem cogu kısıyı zarara sokucak cogu kısıyı zengın ve mutlu edicek 🙄
S
speedroad2 ⭐ 17y
Off geçmiş olsun kardeş çalan kişi bir de sana SS mı atıyor? Ne günlere kaldık..
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
O resim ne öyle? 😱
O
ozan222 ⭐ 19y
Ohaness
B
Black Rain ⭐ 19y
Cidden çok üzüldüm hacım. 😞
H
çok üzüldüm arkadaşların dedigi gibi kimini sevindiriyor kimini üzüyor.
O
OoMeHMeToO ⭐ 17y
Yok kardes bi sitede artık gizliyle ve ıdla pw değişiyo ne yaparsan yap carın calınıyo onun ıcın herkes charına sahip olsun...
J
josefbeb ⭐ 18y
Charlar soyulup pk edildikten sonra düzeltseler ne işe yarıcak 😕
O
OoMeHMeToO ⭐ 17y
sisten düzeltildi ama carlar gitii :S
D
destiny ⭐ 18y
Charı bana ver bani. 😁
X
XxAcuNxX ⭐ 18y
sistem düzeltilmedi daha beter oldu.E-mail i sallama olanlar artık şifre değiştiremiyor.Joymax oyunun agzına sı*tı
C
Coq'RighT ⭐ 18y
benm 3-4 gun once charım calındı ve onu geri aldım verf yaparak bi bakıma işe yaradı am farkındaysanz bu olaydan en cok baya cok turkler etkilendi bazı charlara cok cok yazık oldu gercekten
M
MicroEx ⭐ 19y
Geçmiş olsun bu yontem cogu kısıyı zarara sokucak cogu kısıyı zengın ve mutlu edicek 🙄

Bole mutlulugu kım ısterkı :S
R
Redline ⭐ 19y
Çok üzücü bir durum gerçekten. Senin durumunda olmayan bir kişi bu durumu anlayamaz.
Y
yasin2581 ⭐ 19y
EeeT
S
arkadaşlar adamlar size süre verdi e-maili korumalı yapın diye keşke yapsaydınız geç oldu artık
R
Relax ⭐ 17y
hacım en iyisini yapmışın bende girebilsem dağıtacam..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: