Icerige atla
Extraloob

Yeni Server Venüs

· 5 Yanıt · 1.2K görüntüleme
T
Tornado OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Bu Venüs daha yeni açıldı... Ben Alps de oynuyodum 54 lvl Glavie mi(Osmanli9) Bıraktım Geldim Venüse Sebeb İse daha kolay girerim ve lag az olur düşüncesi...Ama düşüncemin tam tersi oldu.. Server hemen Crowded(doluyo) oluyo Ve de serverda çok lag var...
Bunun bi sebebi varmı varsa ne biraz açıklayıp benı aydınlatırsanız sevirim... Bu gidşile keçileri kaçırcam(%10 kasana kdr 5 kere öluyom ) Crying or Very sad
5 Yanıt
H
HeLL_SpY ⭐ 19y

Arkadaşlar Bu Venüs daha yeni açıldı... Ben Alps de oynuyodum 54 lvl Glavie mi(Osmanli9) Bıraktım Geldim Venüse Sebeb İse daha kolay girerim ve lag az olur düşüncesi...Ama düşüncemin tam tersi oldu.. Server hemen Crowded(doluyo) oluyo Ve de serverda çok lag var...
Bunun bi sebebi varmı varsa ne biraz açıklayıp benı aydınlatırsanız sevirim... Bu gidşile keçileri kaçırcam(%10 kasana kdr 5 kere öluyom ) Crying or Very sad

yapılacak bişi yok akşam giricen Wink extraokk

en dolu server "rome" :?!!!
_
EN DOLU BABEL Very Happy
T
Tornado OP ⭐ 19y
Sabah 1-2 saat temiz oluyo klan akşamda aynı......
AMa sağolun yinede
B
bannedddd ⭐ 19y
Bunun server ile alakası yok işte sro'dan kaynaklanıyor bu. Paraya gelince, silk'te üstlerine yok Joymax'in ama şu lag konusuna çare bulmadılar. Lag yüzünden oyun oynanmaz bir hal aldı...

WTF JOYMAX Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: