Arkadaşlar Bu Venüs daha yeni açıldı... Ben Alps de oynuyodum 54 lvl Glavie mi(Osmanli9) Bıraktım Geldim Venüse Sebeb İse daha kolay girerim ve lag az olur düşüncesi...Ama düşüncemin tam tersi oldu.. Server hemen Crowded(doluyo) oluyo Ve de serverda çok lag var...
Bunun bi sebebi varmı varsa ne biraz açıklayıp benı aydınlatırsanız sevirim... Bu gidşile keçileri kaçırcam(%10 kasana kdr 5 kere öluyom ) Crying or Very sad
Yeni Server Venüs
· 5 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
Arkadaşlar Bu Venüs daha yeni açıldı... Ben Alps de oynuyodum 54 lvl Glavie mi(Osmanli9) Bıraktım Geldim Venüse Sebeb İse daha kolay girerim ve lag az olur düşüncesi...Ama düşüncemin tam tersi oldu.. Server hemen Crowded(doluyo) oluyo Ve de serverda çok lag var...
Bunun bi sebebi varmı varsa ne biraz açıklayıp benı aydınlatırsanız sevirim... Bu gidşile keçileri kaçırcam(%10 kasana kdr 5 kere öluyom ) Crying or Very sad
yapılacak bişi yok akşam giricen Wink extraokk
en dolu server "rome" :?!!!
_
_*SaNZCaK*_
⭐ 19y
EN DOLU BABEL Very Happy
Sabah 1-2 saat temiz oluyo klan akşamda aynı......
AMa sağolun yinede
AMa sağolun yinede
Bunun server ile alakası yok işte sro'dan kaynaklanıyor bu. Paraya gelince, silk'te üstlerine yok Joymax'in ama şu lag konusuna çare bulmadılar. Lag yüzünden oyun oynanmaz bir hal aldı...
WTF JOYMAX Twisted Evil
WTF JOYMAX Twisted Evil
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Vatan2[ 55-120 Orta-Farm Server ] ?Server Açılış Tarihi 31 Ocak Cuma 21.00? Yeni Bosslar - Yeni Zindanlar - Yeni Kostüm,Binek,Başlık Ve Petler Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. Yeni Server Açılacakmı Yeni Server da Başlayanlar İçeri Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb.. Yeni Private server buldum, Yeni server açtım vb..